Epic Visits lansează un serviciu nou

Epic Visits lansează un serviciu nou
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2021

Epic Visits, platforma de travel dedicată vacanțelor cu factor epic, lansează un serviciu nou de gift card-uri digitale, printr-o campanie de promovare cu Muzeul de Artă Recentă MARe. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cei aflați în căutarea unor cadouri pot opta pentru un gift card digital în ediție limitată care incorporează o pictură parte din expoziția permanentă de la MARe. Gift card-ul, ce include și un bilet de acces la muzeu, poate fi folosit la rezervarea unei cazări sau a unui pachet turistic de pe www.epicvisits.com. 

EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani

Epic Visits este un start-up fondat de antreprenorii Raluca Jianu, Mihai Bârsan, Emanuel Pasat și Bogdan Jianu.

În vara anului 2021, start-up-ul a obținut o finanțare pre-seed de 150.000 euro prin platforma de investiții SeedBlink, printre investitorii care s-au alăturat proiectului numărându-se Dragoș Anastasiu (Touring Eurolines), Adrian Țuluca (Propaganda Creative Marketing) și Felix Tătaru (GMP Group).

viewscnt
Afla mai multe despre
epic visits
gift card