Eturia: 80% dintre cererile de vacanțe exotice de sărbători vizează destinațiile cu plajă

Eturia: 80% dintre cererile de vacanțe exotice de sărbători vizează destinațiile cu plajă
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 22 nov 2016

Conform cererilor înregistrare de agenția de turism Eturia, aproximativ 80% dintre turiștii români care călătoresc în destinații exotice de Crăciun și Revelion aleg zone cu plajă. Bugetul alocat unei astfel de vacanțe variază între 1.500 și 2.500 euro/persoană, iar călătoria se face, de cele mai multe ori, în cuplu sau împreună cu familia și copiii. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tot mai mulți români aleg să meargă la plajă în perioada sărbătorilor de iarnă, destinațiile cele mai cerute fiind Republica Dominicană, Mauritius, Maldive, Zanzibar și Thailanda, potrivit unui comunicat al Eturia transmis către Profit.ro. Românii aleg de cele mai multe ori pachete all inclusive sau cu demipensiune și plătesc pentru un sejur de 7 nopți între 1.500 și 2.500 euro/persoană.

”Aproximativ 40% dintre cereri vin din partea cuplurilor în căutare de liniște, romantism și vreme călduroasă. Am primit inclusiv cereri speciale pentru organizarea unor cine romantice pe plajă sau pachete de spa și relaxare pentru cupluri. Circa 30% din solicitări au venit din partea familiilor cu copii, care preferă resorturile cu facilități dedicate celor mici: locuri de joacă, club pentru bebeluși și copii peste 2 ani, activități pentru școlari și adolescenți”, a declarat Alexandra Pârvu, Marketing Manager Eturia.

Cele mai multe rezervări s-au facut în lunile septembrie și octombrie.

Paravion: Românii care vor să-și petreacă Revelionul la peste 30° plătesc, în medie, 1.300 de euro de persoană CITEȘTE ȘI Paravion: Românii care vor să-și petreacă Revelionul la peste 30° plătesc, în medie, 1.300 de euro de persoană

Eturia, gândită ca agenție tailor-made, a vândut în cei nouă ani de activitate peste 10.000 de pachete de vacanță personalizate, către destinații exotice. Dintre cei peste 19.000 de turiști care au ales serviciile agenției Eturia, peste 80% sunt clienți fideli. Fără a fi considerată o agenție de turism exclusivistă, ofertele sale includ la ora actuală 120 de destinații din întreaga lume, cele mai solicitate pentru 2016 fiind SUA, Japonia, Maldive, Cuba, Thailanda, Singapore, Peru, Mauritius, Tanzania, Indonezia, Mexic și Republica Dominicană.

În anul 2015, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 6 milioane de euro, iar creșterea din 2016 se apropie de 60%.

viewscnt
Afla mai multe despre
eturia
turisti
revelion
destinatii exotice