FOTO Accor și Construcții Erbașu pregătesc noi hoteluri

FOTO Accor și Construcții Erbașu pregătesc noi hoteluri
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 nov 2023

Grupul hotelier francez Accor și Construcții Erbașu au semnat acorduri de management hotelier pentru două noi hoteluri, în București și Oradea, și prelungirea acordului de management existent pentru ibis Styles Bucharest Erbas.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În 2017, Orbis Hotel Group, partener în Europa de Est al AccorHotels, a extins rețeaua de hoteluri prin semnarea unui contract de management pentru un hotel ibis Styles în București cu partenerul și investitorul local, Construcții Erbașu S.A..

Acum, Accor și Erbașu își vor uni forțele pentru deschiderea noului Novotel Living Bucharest Băneasa. Construcția a început în trimestrul al treilea din 2023, iar hotelul cu 150 de camere este programat să intre pe piață în iunie 2025.

Airbnb anunță mai multe modificări CITEȘTE ȘI Airbnb anunță mai multe modificări



Parteneriatul include, de asemenea, construcția și operarea unui ibis Styles cu 120 de camere în Oradea. Lucrările de construcție ale noului ibis Styles Oradea Erbas vor începe în primul trimestru al anului 2024, iar proprietatea urmează să își primească primii oaspeți în 2026.

Accor și Construcții Erbașu au convenit, de asemenea, asupra prelungirii contractului de management existent pentru ibis Styles Bucharest Erbas, situat în zona Aviației și deschis în 2018. Noul acord va fi în vigoare până în 2033.
 

Construcții Erbașu este unul dintre cei mai mari constructori români, deținut de antreprenorul Cristian Erbașu.

viewscnt
Afla mai multe despre
construcții erbașu
hotel
accor