Orbis Hotel Group introduce în București cel mai nou brand hotelier prin asocierea cu Construcții Erbașu

Orbis Hotel Group introduce în București cel mai nou brand hotelier prin asocierea cu Construcții Erbașu
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 aug 2017

Orbis Hotel Group, partener în Europa de Est al AccorHotels – lider mondial în domeniul turismului și al stilului de viață – își extinde rețeaua de hoteluri prin semnarea unui contract de management pentru un hotel ibis Styles în București cu partenerul și investitorul local, Construcții Erbașu S.A..

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Orbis este cel mai mare grup hotelier din Europa de Est și țintim poziția de lider și în România, una dintre cele mai dinamice piețe din regiune. România oferă o perspectivă excelentă pentru hoteluri cu branduri internaționale atât în capitală, cât și în țară, cu un sprijin regional puternic din partea Orbis. Sosirea ibis Styles la București, o marcă internatională cunoscută și recunoscută, care oferă inovație și o nouă experientă hotelieră, confirmă dinamismul strategiei noastre de dezvoltare în România", a declarat Gilles Clavie, președinte și CEO al Orbis Hotel Group.

Clădirea se va alătura rețelei ibis Styles la mijlocul anului 2018, după renovarea completă. Hotelul va dispune de 96 camere, un restaurant, un bar, precum și o sală de conferințe.

Branduri noi își pregătesc intrarea pe piața hotelieră din România prin parteneriate cu dezvoltatorii imobiliari CITEȘTE ȘI Branduri noi își pregătesc intrarea pe piața hotelieră din România prin parteneriate cu dezvoltatorii imobiliari

"Suntem încântați să punem, împreună cu Orbis/AccorHotels, bazele primului proiect ibis Styles din București și sperăm că va avea un mare succes", a spus Cristian Romeo Erbașu, director general al Construcții Erbașu S.A.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lant de hoteluri din Polonia si Europa Centrala. Orbis detine 117 hoteluri si este singurul licentiator pentru toate brandurile Accor in 16 tari: Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia. Grupul are in total 20.000 camere. Hotelurile opereaza sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles si ibis budget. Aceste branduri, recunoscute in toata lumea, ofera servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri economice de 1 stea.

viewscnt
Afla mai multe despre
orbis hotel group
constructii erbasu
ibis styles