FOTO Alexandrion Group redeschide fostul hotel New Montana din Sinaia, după o investiție de 17 mil. euro

FOTO Alexandrion Group redeschide fostul hotel New Montana din Sinaia, după o investiție de 17 mil. euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 dec 2022

Alexandrion Group, producător și distribuitor de băuturi spirtoase și vinuri spumante, va deschide hotelul său din Sinaia în 2023, în urma unei investiții de 17 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei

Achiziționat în 2017, hotelul New Montana din Sinaia a fost redenumit Alexandrion Royal și va avea calificare de 4 stele.

LEGE Bacșișul, fiscalizat din prima zi a anului viitor. Cum vei plăti la restaurant și cum le vei putea \ CITEȘTE ȘI LEGE Bacșișul, fiscalizat din prima zi a anului viitor. Cum vei plăti la restaurant și cum le vei putea "mulțumi" chelnerilor

Are aproximativ 200 de angajați și dispune de 167 de spații de cazare. Operațiunile sunt coordonate de către directorul general Tarek Victor Guirgis.

Hotelul a trecut și printr-un proces complex de rebranding, în urma căruia denumirea sa a fost schimbată din New Montana în Alexandrion Royal, pentru a reflecta noul concept și a marca apartenența sa la Grupul Alexandrion.

În 2020, în perioada pandemiei de COVID-19, grupul a început să-l renoveze, a reconfigurat spațiile de cazare, a înlocuit mobilierul și a extins spaiile de conferințe, divertisment și ingrijire personală pentru turiști.  Investiția estimată până la finalizarea lucrărilor se va ridica la aproximativ 17 milioane de euro.

“Pe noi provocările aduse de pandemia de COVID-19 nu ne-au speriat, pentru că am știut să le transformăm în oportunități. Înainte de pandemie, hotelul era rezervat integral cu 3 ani în avans, nu îl puteam închide pentru lucrări. Așa că am profitat de această perioadă de pauză pentru industria ospitalității și am schimbat conceptul. Am făcut o renovarea completă, acum putem spune că este un nou hotel și oaspeții noștri vor fi surprinși plăcut de design și de experiențele pe care le vor avea la Alexandrion Royal. Am adus aici multiculturalitatea, am îmbinat elemente de design, de mobilier și materiale de cea mai bună calitate din mai multe țări.

Dar, cel mai important este faptul că Alexandrion Royal este un hotel care reprezintă grupul Alexandrion și viziunea mea despre ceea ce înseamnă să oferi o experiență premium, memorabilă, oaspeților, astfel încât aceștia să își dorească să se întoarcă iar și iar. Cei care ne vor vizita vor afla foarte ușor povestea noastră, începând chiar de la recepție” a spus Dr. Nawaf Salameh, Președinte Fondator Alexandrion Group.

FOTO Alexandrion Group redeschide fostul hotel New Montana din Sinaia, după o investiție de 17 mil. euro

Cele 6 etaje ale hotelului vor avea denumiri care fac referire la entități din cadrul grupului sau la branduri de referință din portofoliile de băuturi spirtoase și vinuri ale Grupului Alexandrion: Nawaf Salameh Family (parter),  Alexandrion Foundation (etajul 1), Saber Elyzia Antarktys (etajul 2), Alexandrion Brandy (etajul 3), Carpathian Single Malt (etajul 4), Brâncoveanu (etajul 5), Rhein (etajul 6). Istoricul fiecarui brand este prezentat la etajul care ii poarta denumirea.

“Am adus mobilă, covoare, parchet, faianță și multe alte materiale și elemente de decor din toată lumea, din Brazilia, Grecia, Spania, Italia sau Ungaria”a completat Dr. Nawaf Salameh.

Hotelul va avea 4 restaurante cu specific românesc, italienesc, japonez și mediteranean

Piscina și zona de SPA vor fi, de asemenea, renovate și hotelul va avea în plus o baie turcească, o saună și un salon de înfrumusețare. 

FOTO Alexandrion Group redeschide fostul hotel New Montana din Sinaia, după o investiție de 17 mil. euro

viewscnt
Afla mai multe despre
alexandrion royal
sinaia
new montana