FOTO - ANUNȚ Ce a declanșat incendiul violent la un hotel din Băile Felix, cu peste 500 de turiști evacuați

FOTO - ANUNȚ Ce a declanșat incendiul violent la un hotel din Băile Felix, cu peste 500 de turiști evacuați

Foto news.ro.

Profit.ro
Profit.ro
scris 18 aug 2023

Pompierii din Bihor au stabilit că incendiul de joi de la Hotelul Mureș din Băile Felix a pornit de la un bec lăsat aprins lângă stive de hârtie igienică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a incendiului, un mijloc de iluminare electric lăsat sub tensiune (bec incandescent lăsat în funcțiune) cu materiale inflamabile depozitate în apropiere (stive de hârtie igienică)”, a anunțat ISU Bihor, referitor a incendiul de la Hotel Mureș din Băile Felix.

O nouă regulă pe plajele din Italia îi înfurie pe turiști CITEȘTE ȘI O nouă regulă pe plajele din Italia îi înfurie pe turiști

Pompierii din Bihor au intervenit joi pentru stingerea unui incendiu violent care a cuprins două camere ale unui hotel din Băile Felix.

Unitatea de cazare a fost inundată de fum și peste 500 de turiști s-au autoevacuat, unii dintre ei pe scările de incendiu.

Șapte persoane au primit ngrijiri din partea echipajelor medicale.

Foto news.ro.

Foto news.ro.

 

Wizz Air anulează mai multe zboruri din întreaga rețea, inclusiv din România, începând din septembrie CITEȘTE ȘI Wizz Air anulează mai multe zboruri din întreaga rețea, inclusiv din România, începând din septembrie

”7 victime, din care 4 cu atac de panică și 3 intoxicați cu fum. A fost activată grupa operativă ceea ce presupune suplimentarea forțelor de intervenție”, a mai transmis ISU Bihor.

Foto news.ro.

Foto news.ro.

Două persoane au suferit atac de panică și au primit îngrijiri de la medici, alte două persoane fiind evaluate.

incendiul a izbucnit într-o cameră tehnică de la etajul II, un depozit

 

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel
felix