FOTO Sigla InterContinental, dată jos de pe hotelul-simbol al Capitalei după peste 40 de ani

FOTO Sigla InterContinental, dată jos de pe hotelul-simbol al Capitalei după peste 40 de ani
scris 29 dec 2021

Sigla Intercontinental a fost dată jos de pe hotelul din centrul Capitalei, care a funcționat sub acest brand în ultimii peste 40 de ani, dar care de anul viitor va opera sub denumirea de Grand Hotel Bucharest.

Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă CITEȘTE ȘI Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă

Compania Hotelieră InterContinental România, care administrează hotelul InterContinental din centrul Capitalei, încheie, la 31 decembrie, contractul de management cu concernul InterContinental Hotel Group (IHG), urmând astfel să își schimbe denumirea și să opereze de anul viitor sub numele de Grand Hotel Bucharest.

„IHG Hotels & Resorts și Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA, care deține hotelul, au ajuns la o decizie comună de a înceta acordul de management hotelier pentru InterContinental București. Proprietatea va părăsi oficial sistemul IHG Hotels & Resorts pe 31 decembrie 2021“, a declarat anterior, pentru Profit.ro, un purtător de cuvânt al lanțului hotelier.

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies CITEȘTE ȘI Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

Hotelul va intra, totodată, de la 1 ianuarie, într-un amplu proiect de renovare și modernizare, în urma unor investiții de 21 de milioane de euro. Lucrările sunt programate să fie finalizate în 2024.

Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare CITEȘTE ȘI Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare

Mai jos Foto - Sursa Ionuț Cuc

FOTO Sigla InterContinental, dată jos de pe hotelul-simbol al Capitalei după peste 40 de ani

 

InterContinental a fost construit între anii 1968 - 1970, în perioada comunistă, fiind atunci primul hotel de cinci stele din România și una din cele mai înalte clădiri.

Hotelul are 22 de etaje, 257 de camere și apartamente, un Club Lounge la etajul 21, un centru de spa cu piscină interioară la etajul 22, două restaurante și peste 1.500 de metri pătrați de spații pentru conferințe.

Turiștii aleg să se distreze în Malta de Revelion, în loc să petreacă în România cu restricții orare CITEȘTE ȘI Turiștii aleg să se distreze în Malta de Revelion, în loc să petreacă în România cu restricții orare

În 2007, hotelul a trecut de la un contract de tip franciză la un contract de management cu lanțul InterContinental Hotels Group.

InterContinental Hotels Group, corporație hotelieră cu sediul în Londra, este cel mai mare lanț hotelier din lume, cu 4.300 de hoteluri la nivel mondial.

Istoria și specificul parfumeriei pentru bărbați CITEȘTE ȘI Istoria și specificul parfumeriei pentru bărbați

Compania Hotelieră InterContinental România S.A. fost înființată la 10 decembrie 1996. Este listată pe piața Rasdaq a BVB și are un capital de 83,35 milioane lei, divizat în 833,5 milioane de acțiuni, cu o valoare nominală de 0,1 lei.

În 2020, compania a raportat o cifră de afaceri de 12.781.270 lei, cu 79 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotelul intercontinental
grand hotel bucharest