FOTO Un nou hotel Hampton by Hilton în România

FOTO Un nou hotel Hampton by Hilton în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2023

Transilvania Trek a semnat un contract de franciză cu Hilton Worldwide, pentru operarea hotelului Beliș-Fântânele sub brandul Hampton by Hilton.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Unitatea a fost preluată de grupul Transilvania Trek de la UNITA Turism în luna martie.

Facilitățile hoteliere actuale vor trece printr-un proces complet de renovare și vor reveni pe piață în toamna anului 2025 sub numele Hampton by Hilton Beliș – Fântânele, cu 70 de camere.

CNAIR caută soluții tehnice pentru ca Transfăgărășanul să rămână deschis circulației o perioadă cât mai lungă anual, între Piscul Negru și Cabana Bâlea Cascadă CITEȘTE ȘI CNAIR caută soluții tehnice pentru ca Transfăgărășanul să rămână deschis circulației o perioadă cât mai lungă anual, între Piscul Negru și Cabana Bâlea Cascadă

”Semnarea acestui contract validează potențialul turistic al zonei Beliș – Fântânele și reprezintă un pilon important în demersurile noastre de revitalizare și extindere a facilităților stațiunii de pe malul lacului Fântânele”, a spus Andreea Balaj, director general Transilvania Trek.

Hampton by Hilton Beliș - Fântânele va fi a doua proprietate operată sub o marcă a Hilton Worldwide pentru grupul de firme Transilvania Trek, după deschiderea, în 2017, a hotelului DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza.

Transilvania Trek este un grup de firme cu capital privat românesc, cu sediul în Cluj - Napoca și activitate în domeniul investițiilor și a operării hoteliere. Are proiecte active și în dezvoltare în Cluj și în Alba, focusul fiind pe reintegrarea în circuitul turistic a unor proprietăți cu potențial unic, fie prin poziție (Hampton by Hilton Beliș și DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza), fie prin istorie (Castelul de la Zlatna).

Stațiunea Fântânele (1.050 metri altitudine), este situată la 60 kilometri de Cluj-Napoca, între Munții Gilău și Vlădeasa, pe malul lacului de acumulare Beliș – Fântânele.

viewscnt
Afla mai multe despre
hampton by hilton
beliș-fântânele