Fumatul pe cele mai faimoase plaje din Thailanda, sancționat cu amendă de 3.000 de dolari sau până la un an de închisoare

Fumatul pe cele mai faimoase plaje din Thailanda, sancționat cu amendă de 3.000 de dolari sau până la un an de închisoare
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 oct 2017

Fumatul pe 20 dintre cele mai faimoase plaje din Thailanda va fi sancționat cu amendă de 3.000 de dolari sau până la un an de închisoare, interdicția urmând să intre în vigoare în luna noiembrie, informează AFP.com.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Fumatul va fi interzis în urma unui program de curățenie, în urma căruia au fost strânse 140.000 de mucuri de țigară de pe o distanță de 2,5 kilometri pe plaja Patong din regiunea Phuket, scrie News.ro.

Intrarea în vigoare a interdicției coincide cu apogeul sezonului estival din Thailanda. Aceasta va fi valabilă în destinații care atrag un număr mare de turiști, precum Krabi, Koh Samui, Pattaya, Phuket și Phang Nga.

”Aceste plaje se numără printre cele mai frumoase din Asia de Sud, iar obiectivul este să le păstrăm așa”, a spus Yuthasak Supasorn, guvernator al Autorității pentru Turism din Thailanda.

Norvegia prelungește până în luna mai 2018 controalele la frontiere CITEȘTE ȘI Norvegia prelungește până în luna mai 2018 controalele la frontiere

El a adăugat că fumătorii vor trebui să folosească zone special amenajate, unde să poată arunca mucurile de țigară.

Turismul reprezintă un pilon extrem de important în economia Thailandei, țara însumând peste 30 de milioane de turiști anual.

Thailanda încearcă să lupte împotriva acuzațiilor cu privire la standardele de siguranță slabe, după ce vizitatorii au făcut numeroase plângeri referitoare la faptul că le sunt cerute prețuri exagerate și nu sunt suficient de bine protejați în bărci și jet-ski-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
thailanda