Hotelierii din Bulgaria încearcă să profite de restricțiile de călătorie din Grecia pentru a atrage turiști români. Bulgarii se simt generoși: Vor avea reduceri la reduceri

Hotelierii din Bulgaria încearcă să profite de restricțiile de călătorie din Grecia pentru a atrage turiști români. Bulgarii se simt generoși: Vor avea reduceri la reduceri
scris 27 iul 2020

Hotelierii din Bulgaria încearcă să profite de restricțiile de călătorie introduse în Grecia și vor să atragă turiști români și pentru luna septembrie, în extrasezon, promițând "oferte greu de refuzat", mai ales pentru hotelurile de 4 și 5 stele cu servicii all inclusive.

„Faptul că Grecia își ia măsuri de precauție care i-au făcut pe foarte mulți români să renunțe sau să reprogrameze vacanțele pe litoralul elen îi „obligă” pe bulgari să facă tot posibilul pentru a-i atrage pe români în binecunoscutele lor stațiuni. Astfel că, față de ofertele din plin sezon, când o cazare la all inclusive de 4 stele costă în medie 400 de euro, în extrasezon aceeași ofertă va ajunge la puțin peste 200 de euro”, spune Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Dragoș Dabija, Accenture: Companiile din toate industriile ar trebui să se pregătească pentru probleme de securitate cibernetică intensificate în contextul COVID-19 CITEȘTE ȘI Dragoș Dabija, Accenture: Companiile din toate industriile ar trebui să se pregătească pentru probleme de securitate cibernetică intensificate în contextul COVID-19

În Albena, cazarea la 3 stele all inclusive costă, în această perioadă, 50 de euro pe noapte, iar de la 1 septembrie oferta va fi la jumătate de preț. Pentru 4 stele, media prețului pe noapte este de 65 de euro, iar în extrasezon va ajunge la 30 de euro. Hotelurile de 5 stele oferă acum cazare cu 85 de euro pe noapte de persoană, iar în extrasezon prețul va scădea la 60 de euro pe noapte.

Pentru Nisipurile de Aur, cazarea la all inclusive-ul de 3 stele costă 38 de euro/ noapte/ persoană, iar după trecerea la extrasezon va scădea la 25 de euro/ noapte/ pers. La 4 stele, hotelurile au pregătite pentru luna august oferte de 40 de euro pe noapte, iar din septembrie vor scădea la 33 de euro, în medie. În schimb, la 5 stele, turiștii au o reducere de 20 de euro pe noapte în septembrie, în condițiile în care în august cazarea va costa 65 euro pe noapte de persoană.

Bulgarii se simt generoși: Vor avea reduceri la reduceri

„Sunt multe hoteluri din Bulgaria care în extrasezon, pentru a se umple, vor face și reduceri la reduceri. Adică mediile pe care le prezentăm acum vor putea avea și alte oferte de 25-30%. Din acest motiv, am spus că prețurile vor fi nepermis de mici”, spune Lucian Bădîrcea.

FOTO 97% grad de satisfacție în fashion-ul bărbătesc – cine a reușit? CITEȘTE ȘI FOTO 97% grad de satisfacție în fashion-ul bărbătesc – cine a reușit?În Sunny Beach, pentru luna septembrie, o noapte la all inclusive de 3 stele ajunge la 22 de euro, în scădere de la 35 de euro. La 4 stele, prețul va scădea de la 40 de euro cât sunt în prezent, până la 32 de euro, în timp ce la 5 stele costul unei nopți de cazare merge în jos de la 85 de euro până la 55 de euro.

În Nessebar, în extra-sezon, o cazare de 3 stele va costa 22 de euro pe noapte, de la 35 de euro, cât este în prezent. La hotelurile de 4 stele, oferta se înjumătățește, de la 50 de euro pe noapte în regim de all inclusive, la 25 de euro. La 5 stele, cazarea va fi 38 de euro pe noapte în septembrie, pe când acum oferta ajunge la 70 de euro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bulgaria
mare
litoral