TUI anulează toate vacanțele către Spania continentală până pe data de 9 august

TUI anulează toate vacanțele către Spania continentală până pe data de 9 august
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iul 2020

TUI, cel mai mare operator de turism din lume, a anunțat duminică că a decis să anuleze toate vacanțele către Spania continentală până în data de 9 august, după ce Guvernul Scoției a informat, sâmbătă, că toți călătorii care sosesc în Regatul Unit din Spania vor trebui să intre în carantină timp de 14 zile pentru a se asigura că nu răspândesc coronavirusul, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"TUI UK a decis să anuleze toate vacanțele către Spania continentală până în data de 9 august. Știm cât de mult au așteptat clienții noștri să-și facă vacanțele în străinătate și, în curând, vom putea să ne adaptăm la noile restricții. Prin urmare, toți cei care doresc să călătorească către insulele Baleare și Canare o vor putea face așa cum era planificat, din 27 iulie", se arată în comunicatul TUI.

Nouă închidere potențială în industria auto CITEȘTE ȘI Nouă închidere potențială în industria auto

Guvernul Scoției precizează, într-un comunicat de presă, că Spania va fi eliminată de pe lista țărilor exceptate de la cerințele de carantinare din cauza unui număr crescut de cazuri de coronavirus (COVID-19) în ultimele zile. "Decizia, asumată și de administrațiile descentralizate din Irlanda de Nord și Țara Galilor, precum și de guvernul Regatului Unit, a fost luată pentru a reduce riscul transmiterii virusului prin cei care călătoresc din Spania'', notează oficialii scoțieni, scrie Agerpres.

Cele patru națiuni componente ale Regatului Unit - Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord - și-au stabilit fiecare propriile politici privind COVID-19, dar respectă reguli similare în majoritatea cazurilor.

Vineri, și Norvegia a impus din nou carantina timp de zece zile pentru persoanele care provin sau se întorc din Spania.

viewscnt
Afla mai multe despre
tui
coronavirus