Hotelurile din Eilat și de la Marea Moartă se vor redeschide în pofida lockdown-ului

Hotelurile din Eilat și de la Marea Moartă se vor redeschide în pofida lockdown-ului
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 nov 2020

Ministerul Turismului din Israel a anunțat joi că hotelurile din hotspotul turistic Eilat și din apropiere de Marea Moartă vor primi în curând permisiunea de a se redeschide, ceea ce nu se va întâmpla însă și cu hotelurile din restul țării, care vor rămâne închise pe fondul lockdown-ului impus în urma pandemiei de coronavirus, informează DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Eilat, o stațiune populară de la Marea Roșie, situată în sudul Israelului, dar și Marea Moartă, situată puțin mai la nord, în deșertul Arava, vor deveni "insule turistice" pentru a sprijini o industrie puternic afectată de pandemie, scrie Agerpres.

Gură de oxigen în turism: Valabilitatea voucherelor de vacanță emise în 2019, pregătită să fie prelungită până la final de 2021. Voucherele din 2020 și 2021 - folosite pe mai mulți ani CITEȘTE ȘI Gură de oxigen în turism: Valabilitatea voucherelor de vacanță emise în 2019, pregătită să fie prelungită până la final de 2021. Voucherele din 2020 și 2021 - folosite pe mai mulți ani

Parlamentul israelian, Knesset-ul, a adoptat luni seara un proiect de lege care exceptează de la lockdown cele două zone, se indică într-o declarație a Knesset-ului.

Persoanele care intră în cele două zone trebuie să efectueze un test pentru coronavirus la punctele de control, conform proiectului de lege.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Turismului, Lydia Weitzman, nu a precizat însă și când se vor redeschide hotelurile respective, deoarece "trebuie implementată logistica de testare".

viewscnt
Afla mai multe despre
eilat
turism
israel