Mai multe pârtii din Poiana Brașov, redeschise în urma ninsorilor din ultimele zile

Mai multe pârtii din Poiana Brașov, redeschise în urma ninsorilor din ultimele zile
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 apr 2023

Autoritățile din Brașov anunță redeschiderea mai multor pârtii din stațiunea Poiana Brașov, ca urmare a temperaturilor scăzute și ninsorilor din ultimele zile. Astfel, turiștii vor putea coborî pe pârtia Sulinar sau pe pârtia Drumul Roșu și apoi, pe variantă, spre pârtia Bradul până în stațiune. Înainte de ninsorile de la început de aprilie, erau practicabile pârtiile în partea superioară a masivului Postăvaru.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Datorită condițiile meteo favorabile din ultimele zile, ninsoarea abundentă și temperaturile negative, care au permis pornirea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale, nu doar că în partea superioară a masivului Postăvarul se schiază în condiții bune, dar se va putea coborî pe schiuri până în Poiana Brașov, pe pârtia Sulinar, cu intrare pe Zidul Mare sau prin varianta 2 D, apoi coborâre pe Canal  sau pe Drumul Roșu, și apoi pe varianta 2E, spre pârtia Bradul. Se schiază în condiții bune, în zona superioară a masivului, pe pârtiile: Kanzel, Doamnei, Ruia, Lupului, Drumul Roșu, cu ieșire la telescaunul Ruia, stratul de zăpadă bătută pe pârtie ajungând până la 30 de centimetri. De asemenea, se va schia și pe pârtia pentru începători Bradul”, transmit oficialii Primăriei Brașov.

Proiect al actualei puteri: Verificarea la domiciliu, cu poliția, a celor care sunt în concediu medical. Cine nu deschide ușa rămâne fără bani CITEȘTE ȘI Proiect al actualei puteri: Verificarea la domiciliu, cu poliția, a celor care sunt în concediu medical. Cine nu deschide ușa rămâne fără bani

Conform acestora, pentru a asigura accesul spre partea superioară a masivului a celor care vor coborî până în Poiana Brașov, va fi pusă în funcțiune telecabina Capra Neagră.

Tarifele de transportul pe cablu în Poiana Brașov sunt reduse, în această perioadă, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend. Pentru telecabina Capra Neagră și telegondolă numărul de puncte a scăzut de la 6 la 5 puncte, iar pentru telescaunul Ruia de la 4 la 3 puncte. Administratorii pârtiilor re recomandă schiorilor să cumpere ski-pass în așa fel încât să poată consuma punctele cumpărate. scrie News.ro.

Instalațiile de transport pe cablu care vor funcționa sunt telecabina Capra Neagră, telegondola, telescaunul Ruia și teleschiurile Ruia și  Bradul.

viewscnt
Afla mai multe despre
poiana brasov
schi