Minivacanța de 1 Mai și Paște în Poiana Brașov: cel puțin 3.000 de lei de persoană la un hotel de 3 stele, pentru 5 nopți. ”Plimbările în natură cu siguranță vor fi la mare căutare”

Minivacanța de 1 Mai și Paște în Poiana Brașov: cel puțin 3.000 de lei de persoană la un hotel de 3 stele, pentru 5 nopți. ”Plimbările în natură cu siguranță vor fi la mare căutare”
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2024

Cei care doresc să își petreacă vacanța la munte mai pot face încă rezervări în Poiana Brașov, unde oferte sunt pentru toate buzunarele, spun reprezentanții Organizației Patronale de Turism Poiana Brașov, relatează Agenția de presă Rador, care citează Radio Brașov.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Potrivit reprezentanților Organizației Patronale de Turism Poiana Brașov, rezervările sunt în acest moment în procent de 60%, dar acestea vor crește semnificativ în perioada următoare.

Amsterdam interzice construirea de noi hoteluri CITEȘTE ȘI Amsterdam interzice construirea de noi hoteluri

Oferte sunt pentru toate buzunarele, iar tarifele pornesc de la 3.000 de lei la un hotel de trei stele pentru cinci nopți de cazare și program special de Paște și depășește 2.500 de lei locul în camera dublă pentru trei nopți de cazare la un hotel de patru stele.

„Pachetele pornesc de la trei nopți de cazare, până la șase nopți, atât cât ține și această vacanță. Includ mese tradiționale, bineînțeles, ouă de Paște, cozonac, program artistic în unele locații, tot felul de activități pentru copii. Și pentru că acum tot este la modă vânătoarea de ouă, vor beneficia și de acest tip de joc. Pentru cei mari, pentru adulți, spa-urile sunt deschise și se pot relaxa. Și vremea ține cu noi, plimbările în natură cu siguranță vor fi la mare căutare”, a spus președintele Organizației Patronale de Turism Poiana Brașov, Roxana Cojocea.

Tot în stațiune, turiștii vor găsi deschis în perioada următoare și Centrul de Agrement și Divertisment, acolo unde activitățile sunt dintre cele mai diverse: biliard, bowling, traseu de escaladă, minigolf și o sală de jocuri electronice pe simulator.

viewscnt
Afla mai multe despre
poiana brasov
cazare