Număr record de înnoptări ale românilor în Germania. Bavaria, destinația preferată

Număr record de înnoptări ale românilor în Germania. Bavaria, destinația preferată
scris 3 oct 2019

Germania a fost una dintre destinațiile europene preferate de turiștii români în 2018, cu un total de 1.132.020 de înnoptări, înregistrând un nou record.

Profilul românilor care călătoresc în Germania este format din turiști cu vârsta medie de 39 ani, care petrec aproximativ 9 nopți în orașele Germaniei.

Un nou caz de fraudă prin Airbnb, peste 10.000 euro aruncați pe \ CITEȘTE ȘI Un nou caz de fraudă prin Airbnb, peste 10.000 euro aruncați pe "o vacanță de lux" în Ibiza

Cele mai multe nopți petrecute de româniau fost în Bavaria (28,2%), urmată de landul Baden-Württemberg cu un procentaj de 16,4% și Renania de Nord – Westfalia (13% din nopțile petrecute de români în Germania). Germania reprezintă o destinație de vacanță atractivă pentru România.

Printre preferințele românilor, vacanțele au fost clasate pe locul 1, cu 38% din totalul călătoriilor din Germania, urmate de călătoriile de afaceri (33%) și alte tipuri de călătorii (29%). Călătoriile în orașe și la evenimente (45%), călătoriile dus-întors (27%) și sejururile în zonele de vacanță (17%) sunt cele mai preferate călătorii de vacanță în Germania

viewscnt
Afla mai multe despre
germania
turisti
bavaria