O nouă pârtie în România

O nouă pârtie în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 ian 2023

Administrația locală din Petroșani face în continuare demersuri pentru a putea construi în Parâng o nouă instalație de transport pe cablu, anunță Agenția de presă Rador.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

TS4 este în discuții de mai mulți ani, însă investiția nu a putut fi realizată din cauza reglementărilor legate de schimbul de terenuri între primărie și Romsilva.

LISTA Netflix a prezentat lista filmelor pe care le va lansa în 2023 - VIDEO CITEȘTE ȘI LISTA Netflix a prezentat lista filmelor pe care le va lansa în 2023 - VIDEO

Între timp legislația s-a schimbat, iar administrația locală din Petroșani a refăcut documentația și a solicitat un nou acord de mediu pentru a putea construi mai rapid telescaunul, spune primarul Tiberiu Iacob-Ridzi. Primarul din Petroșani și-a exprimat speranța ca lucrările la noua instalație de transport pe cablu să înceapă anul acesta.

TS4 va face legătura între Vârful Badea și capătul de jos al pârtiei B, pe o lungime de peste 2.000 de metri, cu o diferență de nivel de 723 de metri.

Noul telescaun va avea o capacitate de transport de două mii 400 persoane pe oră, urmând să fie dotat cu scaune cu 6 locuri, de tip detașabil.

viewscnt
Afla mai multe despre
partie
parang