Platforma grecească CaptainBook.io vrea să intre în România

Platforma grecească CaptainBook.io vrea să intre în România

Luca Lattanzio (stanga)_Jerome Bajou (dreapta), cofondatori Captainbook

Profit.ro
Profit.ro
scris 19 ian 2023

CaptainBook.io, platformă online grecească care conectează furnizorii de activități și experiențe de călătorie cu revânzători precum hoteluri, Airbnb și agenții de turism, a strâns 250.000 de euro într-o rundă pre-seed pe platforma europeană de co-investiții în startup-uri de tehnologie SeedBlink.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fondatorii vor utiliza investiția pentru dezvoltarea produsului și pentru a accelera extinderea Cap-tainBook.io în Europa de Est - în special în România și Polonia-, ca și în Spania și Italia.

Turismul în 2022 s-a apropiat de nivelul de dinaintea pandemiei CITEȘTE ȘI Turismul în 2022 s-a apropiat de nivelul de dinaintea pandemiei

Compania a fost fondată în 2021 de Jerome Bajou și Luca Lattanzio și a sprijinit deja peste 280 de furnizori să se dezvolte online, oferind peste 520 de experiențe în cinci țări.

Portofoliul de clienți și parteneri ai Captainbook include GetYourGuide, Project Expedition, Viator și Civitatis.

"De când am început în 2021, ne-am dorit să oferim posibilitatea oricărei afaceri de experiențe de călătorie să se dezvolte prin intermediul tehnologiei pentru a le ajuta să fie mai independente de marile agenții de turism online. Datorită acestei investiții, ne vom putea concentra pe afacerile mici și medii, investind fondurile în îmbunătățirea produsului și în extinderea serviciilor noastre în restul Greciei, în România, Polonia, Italia și Spania", a declarat Jerome Bajou, CEO și cofondator al CaptainBook.io.

Jerome Bajou, CEO și cofondator, este inginer IT și a lucrat pentru o bancă din Londra înainte de a organiza excursii de navigație pe insula Naxos. Și-a înființat prima companie la vârsta de 20 de ani și a realizat patru exit-uri de succes în ultimii 15 ani.

Luca Lattanzio, COO și cofondator, are peste șase ani de experiență în vânzări de software de automatizări industriale. Din 2016 lucrează într-o agenție de turism de familie, unde a generat vânzări de peste 3,5 milioane de euro din cazare și experiențe..

viewscnt
Afla mai multe despre
captainbook.io
cazare
romania