Operator de PUB-uri: Primăria Capitalei ar trebui să profite că Centrul Vechi este gol și să repare străzile

Operator de PUB-uri: Primăria Capitalei ar trebui să profite că Centrul Vechi este gol și să repare străzile
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 28 apr 2020

Primăria Capitalei ar trebui să profite de această situație atipică, în care Centrul Vechi al orașului este, în premieră, lipsit total de turiști, și să repare străzile care au ajuns într-o stare jalnică, a declarat pentru Profit.ro Liviu Mihăescu, administrator a trei Irish PUB-uri în Centrul Istoric al Bucureștiului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acum, pentru că tot nu este trafic în Centrul Vechi al Capitalei, ar trebui ca Primăria să facă un lucru "foarte bun" și pe care operatorii de restaurante din zonă îl cer de multă vreme, și anume să repare străzile, care acum sunt "într-o stare jalnică", apreciază acesta.

Percepția bucureștenilor: arhitectura, Centrul Vechi și viața de noapte atrag turiști, lipsa infrastructurii, aglomerația și mizeria vin alături CITEȘTE ȘI Percepția bucureștenilor: arhitectura, Centrul Vechi și viața de noapte atrag turiști, lipsa infrastructurii, aglomerația și mizeria vin alături

El crede că, atunci când restricțiile vor fi relaxate și barurile redeschise, va fi iarăși agitație în centrul orașului, iar Primăria va avea din nou o scuză să nu se apuce de lucrări.

"Mai bună perioadă ca acum ca să repare principalul punct de atracție turistică din București nu există. Operatorii de restaurante din Centrul Vechi au tot cerut să se repare străzile, însă problema se pasează birocratic de la PMB la primăriile de sector. Au făcut anul trecut o spoială de reparație, dar starea străzilor a rămas deplorabilă în continuare", a mai spus Mihăescu.

viewscnt
Afla mai multe despre
centrul vechi
restaurante
liviu mihaescu