Orbis deschide primul hotel Mercure din afara Bucureștiului, la Sighișoara

Orbis deschide primul hotel Mercure din afara Bucureștiului, la Sighișoara
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mai 2017

Grupul hotelier Orbis din Polonia deschide la Sighișoara un hotel sub brandul Mercure, primul din afara Bucureștiului, prin transformarea actualului hotel de 5 stele Binderbubi, și pregătește noi deschideri similare și în alte orașe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“În România, fiind una dintre cele mai dinamice piețe din regiune, vizăm poziția de lider de piață prin continuarea dezvoltării rețelei noastre de hoteluri, cu precădere prin încheierea de parteneriate cu potențiali parteneri locali. Sunt încântat de sosirea brandului Mercure la Sighișoara, urmată de noi deschideri planificate pe întreg teritoriul României, confirmând astfel dinamismul startegiei noastre de dezvoltare în țară”, a declarat Gilles Clavie, Președinte și CEO al Orbis Hotel Group.

Actualul Binderbubi Hotel și Spa din Sighișoara se transformă alăturându-se renumitei rețele Mercure și va fi administrat de Orbis Hotel Group în cadrul unui contract de management cu compania locală Daflog.

Mercure este o marcă non-standardizată de tip midscale a brandului AccorHotels.

În 2015, Orbis, principalul grup hotelier din Polonia, a semnat cu acționarul său strategic Accor un contract de preluare a 46 de hoteluri din șase țări din Europa, printre care și România, și un contract master de licențiere.

Strategie de business. Cum îi convinge Murad pe turiștii de lux să mănânce un kilogram de cartofi pe zi CITEȘTE ȘI Strategie de business. Cum îi convinge Murad pe turiștii de lux să mănânce un kilogram de cartofi pe zi

Mercure Sighișoara Binderbubi Hotel și Spa dispune de 52 de camere, 3 săli de ședințe, 2 restaurante, un bar și un centru spa. Hotelul este programat să se deschidă la sfârșitul trimestrului al III-lea al acestui an. 

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală. Orbis deține 117 hoteluri și este singurul licențiator pentru toate brandurile Accor în 16 tari: Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Grupul are în total 20.000 camere, iar hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget. 

viewscnt
Afla mai multe despre
orbis hotel group
mercure