Guvernul britanic ar putea controla mai strict șoferii care vor să închirieze mașini, după valul de atacuri teroriste

Guvernul britanic ar putea controla mai strict șoferii care vor să închirieze mașini, după valul de atacuri teroriste
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 aug 2017

Guvernul britanic ia în calcul introducerea de controale mai stricte pentru șoferii care vor să închirieze automobile și furgonete, după seria de atacuri în care vehicule au fost folosite pentru a intra în mulțime, relatează Associated Press.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Departamentul pentru Transport lucrează cu poliția și cu industria de închiriere auto pentru a explora înăsprirea regulilor, scrie News.ro.

Departamentul a anunțat într-un comunicat că amenințarea teroristă “se schimbă și la fel trebuie să se întâmple și cu răspunsul nostru”.

Turoperator: Românii cu bani, iubitori de vacanțe exotice, își \ CITEȘTE ȘI Turoperator: Românii cu bani, iubitori de vacanțe exotice, își "mută" Revelionul în ianuarie, ca să plătească mai puțin cu 3-400 de euro

Toby Poston, de la Asociația britanică pentru închiriere și leasing, a anunțat duminică, într-un comunicat, că industria examinează cum să împărtășească date în mod mai eficient, pentru a le permite autorităților să “compare sistemul de rezervări pentru închiriere cu lista de monitorizare pentru terorism, de exemplu”.

Numai în Marea Britanie, vehicule au fost folosite pentru atacuri de trei ori.

viewscnt
Afla mai multe despre
guvernul britanic
inchiriere masini