Paradis Hotels & Resorts cumpără un hotel din Mamaia

Paradis Hotels & Resorts cumpără un hotel din Mamaia
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2024

Paradis Hotels & Resorts, controlat de Aurelia Marin, a preluat hotelul Modern All Inclusive, de 4 stele, din stațiunea Mamaia și are acum opt hoteluri în administrare. Compania, care gestionează circa 2.700 de locuri de cazare de patru, trei și două stele, estimează o creștere a cifrei de afaceri la aproape 10 milioane de euro în 2024.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un alt hotel al grupului, achiziționat în 2022, se află în prezent într-un proces de investiții care va asigura reconversia într-un hotel de lanț hotelier global. Din vara anului 2024 va face parte din unul dintre cele mai mari lanțuri hoteliere din lume și va fi primul hotel de lanț international de pe litoralul românesc. Investiția totală se ridică la peste 6 milioane de euro.

Una dintre cele mai vechi cabane din județul Brașov a fost demolată CITEȘTE ȘI Una dintre cele mai vechi cabane din județul Brașov a fost demolată

“Pentru noi, 2023 a fost un an de echilibru și consolidare, în care ne-am concentrat pe o bună organizare și integrare a tuturor hotelurilor într-un concept unic de promovare și vânzare. Anul 2023 a însemnat o acumulare mare de experiență și informație astfel încât strategia pentru 2024 și pentru anii următori este mult mai elaborată în tot ceea ce înseamnă organizare internă, promovare, vânzare, servicii acordate turiștilor, dezvoltare pe termen mediu și lung”, declară Aurelian Marin, proprietarului Paradis Hotels&Resorts și al agenției de turism “Paradis Vacanțe de Vis”.

Din grupul Paradis Hotels&Resorts fac parte hotelurile Dana Resort (4 stele) și Dana Holiday Club de patru stele din Venus, Complex Tismana All Inclusive (trei stele) din Jupiter, Hotel Siret (tot trei stele) și Hotel Mureș din Saturn, de două stele, Hotel Topaz din Cap Aurora (patru stele), Hotel Romantic din Mamaia (trei stele), Complex Modern Mamaia All Inclusive (4 stele), Paradis Apartments.

FOTO Burduja s-a întâlnit cu 2 comisari europeni în SUA. Le-a cerut amânarea opririi energiei pe cărbune și bani UE pentru nuclear, inclusiv SMR-urile americane NuScale CITEȘTE ȘI FOTO Burduja s-a întâlnit cu 2 comisari europeni în SUA. Le-a cerut amânarea opririi energiei pe cărbune și bani UE pentru nuclear, inclusiv SMR-urile americane NuScale

Grupul a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro și estimează pentru 2024 o creștere la 10 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
paradis hotels & resorts
hotel mamaia
modern all inclusive