Paralela 45 estimează un volum de vânzări de 70 de milioane de euro în acest an, în creștere cu 20% față de anul trecut

Paralela 45 estimează un volum de vânzări de 70 de milioane de euro în acest an, în creștere cu 20% față de anul trecut
scris 17 sep 2019

Turoperatorul Paralela 45 estimează că va încheia anul cu un volum de vânzări de 70 de milioane de euro, în creștere cu 20% față de anul trecut și anunță că a lansat programul early booking pentru sezonul 2020, cu reduceri de până la 40% și zboruri noi spre Turcia.

”Antalya va rămâne vedeta sezonului 2020, alături de nou-venitele Egipt și Tunisia, cu plecări de pe majoritatea aeroporturilor din România”, arată compania într-un comunicat.

Mai mult de 25.000 turiști își vor petrece vacanța de vară în Antalya, în creștere cu 15% față de 2019, la tarife care încep de la 450 de euro/persoană, cu toate taxele incluse, în perioada de early booking, scrie News.ro.

Întreaga ofertă pentru vacanța de vară a Paralela 45 cuprinde 30 de zboruri săptămânale de tip charter spre Turcia (Antalya, Alanya și Bodrum) și Grecia (Creta, Rodos, Santorini, Zakynthos) din 11 orașe ale țării, în perioada mai/iunie – finalul lunii septembrie.

Firea copiază Viena, Paris sau Londra și vrea să promoveze turistic Capitala prin vizitarea sediului instituției. Primăria va cumpăra servicii de turism CITEȘTE ȘI Firea copiază Viena, Paris sau Londra și vrea să promoveze turistic Capitala prin vizitarea sediului instituției. Primăria va cumpăra servicii de turism

Pentru prima dată după 1990, anul viitor Paralela 45 va opera un charter din Constanța cu destinația Antalya. Celelalte zboruri spre Antalya sunt programate din București, Cluj-Napoca, Arad, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureș, Suceava, Iași, Bacău și sunt realizate cu avioanele companiilor Corendon și SunExpress.

“Antalya se prefigurează a fi, din nou, vedeta sezoului estival, pentru al treilea an consecutiv. Cele mai mari reduceri de preț în perioada de early booking, de 40%, vin de la partenerii noștri hotelieri turci și primele vânzări de vacanțe pentru vara 2020 au fost făcute deja. Turiștii români știu produsul all inclusiv turcesc și profită de lansarea early booking încă din septembrie 2019”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Două zboruri charter spre zona Bodrum (Bodrum, Kusadasi, Marmaris) sunt programate anul viitor, din București și Cluj-Napoca. În perioada de Early Booking, ofertele pentru Bodrum pornesc de la 470 de euro/persoană.

Grecia va fi legată de București, Cluj-Napoca și Iași prin curse charter realizate de Paralela 45 cu companiile Aegan și Corendon. În prezent, un pachet pentru Heraklion, Creta, costă de la 352 de euro/persoană din București, de la 374 de euro din Cluj-Napoca și de la 403 euro din Iași.

După creșterea spectaculoasă înregistrată pe destinațiile Hurghada și Sharm el Sheikh, în acestă vară, turoperatorul prelungește perioada charterelor din București spre Egipt, în sezonul toamnă-iarnă, și introduce un nou zbor din Sibiu spre Hurghada, dedicat sărbătorilor de iarnă.

Undă verde: \ CITEȘTE ȘI Undă verde: "Prima casă” devine "O familie, o casă" - credite doar la venituri lunare sub 4.500 de lei pentru familiile fără copii și sub 7.000 de lei pentru cele cu unul sau mai mulți copii. Dobânda va fi subvenționată

“Foarte multi turiști și-au făcut vacanța în Egipt vara aceasta și estimăm o crestere de 20% a numărului acestora pentru perioada următoare, ei având posibilitatea să aleagă Hurghada sau Sharm el Sheikh în următoarele luni, la tarife care încep de la 464 de euro/persoană, respectiv de la 521 de euro/persoană, cu toate taxele incluse”, precizează proprietarul companiei Paralela 45.

În această toamnă, turoperatorul lansează și ofertele pentru destinații exotice ca Maldive, Mauritius, Seychelles, Bali și Oman. Pachetele, care includ zboruri, cazare, masă, transferuri, sunt disponibile de la finalul lunii septembrie și până în iunie, ori septembrie anul următor. O vacanță exotică pornește de la 1.200 de euro/persoană.

Dubai, căutat pentru shopping, parcurile tematice, ori pentru petrecerile dintre ani, este disponibil la prețuri de la 584 de euro/persoană.

Decembrie este luna charterului de Laponia și a vacanțelor familiilor cu copii care vor să îi întâlnească pe Moș Crăciun și pe soția lui, să viziteze Santa Park și să facă safari cu husky, într-un cadru natural unic. Este al patrulea an consecutiv în care Paralela 45 lansează charterul spre Țara lui Moș Crăciun. Un sejur de cinci zile, cu zbor operat de compania Tarom, cazare la hotel de patru stele, transferuri, taxe de aeroport, pornește de la 1.990 de euro/adult și de la 1.661 de euro/copil.

În aceasta toamnă, Paralela 45 a deschis încă trei agenții, la Miercurea Ciuc, Focșani și în centrul orașului București, ajungând la 50 de agenții, cea mai mare rețea cu proprietar român din țară.

Agenția de turism Paralela 45 a fost înființată în aprilie 1990, fiind una dintre primele trei agenții private din România.

Polița de asigurare pentru pachete de vacanță a ajuns la trei milioane de euro în 2019, odată cu noile reglementări privind garantarea pachetelor turistice, și este una dintre cele mai mari din piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
paralela 45
turcia