Paralela 45: Vânzările de vacanțe au crescut cu 26% în primele șapte luni, Spania și Grecia au fost cele mai căutate

Paralela 45: Vânzările de vacanțe au crescut cu 26% în primele șapte luni, Spania și Grecia au fost cele mai căutate
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2017

Vânzările de vacanțe au crescut cu 26% în primele șapte luni ale acestui an, ca urmare a creșterii veniturilor și interesului românilor pentru călătorii, cele mai căutate destinații fiind Grecia și Spania, a declarat marți proprietarul agenției Paralela 45, Alin Burcea, într-o conferință de presă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Lucrurile în plan economic merg destul de bine, românii călătoresc. A fost un an bun, cu vânzări bune, creșteri sunt la toți turoperatorii. Vedeta a fost Spania, care a crescut foarte mult în ultimii trei ani și cred că și anul viitor va crește, la fel și Grecia”, a spus Burcea.

Omul de afaceri susține că stațiunea turcească Antalya și-ar fi revenit "spectaculos" în acest an, fără a prezenta cifre, și estimează o creștere de cel puțin 20% în 2018, scrie News.ro.

ANAF: Impozitul specific – regimul fiscal, obligații declarative și de plată pentru firme CITEȘTE ȘI ANAF: Impozitul specific – regimul fiscal, obligații declarative și de plată pentru firme

Paralela 45 nu mai are în prezent locuri disponibile pe litoralul românesc și nici în Bulgaria, pe fondul unei schimbări a comportamentului turiștilor.

”Am remarcat o creștere pe early-booking, din acest motiv avem din ce în ce mai puține oferte de last-minute”, a menționat Burcea.

Omul de afaceri consideră că destinațiile exostice sunt, de asemenea, în creștere.

”Pentru această toamnă, destinațiile exotice sunt totodată căutate, între care Mexic, Cuba, Mauritius, Maldive, Hong Kong, Republica Dominicană. La toamnă avem și circuite în Rusia și China. De altfel, ar fi binevenită o cursă directă Tarom între București și Beijing”, a spus Burcea.

De asemenea, compania a deschis cinci agenții și va continua să se extindă și în anii vitori.

”Într-o săptămână deschide o agenție la Arad și la Bacău, iar de anul viitor va fi chartere din aceste orașe”, a menționat proprietarul Paralela 45.

Paralela 45 a anunțat marți că lansează două chartere în Laponia, cu plecare din București, pe 19 și pe 23 decembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
paralela 45
vacante
turism