Peste 50.000 de români sunt așteptați în Israel toamna aceasta

Peste 50.000 de români sunt așteptați în Israel toamna aceasta
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 oct 2019

Ministerul Turismului din Israel a anunțat, luni, că 50.000 de turiști români ar putea călători în Israel în toamna aceasta. Cea mai aglomerată perioada din an pentru călătorii in Israel este în preajma Paștelui Ortodox.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Românii aleg să viziteze plaja din Eilat sau pelerinaje la locurile sfinte, dar și circuite în celelalte orașe din Israel, scrie News.ro.

”Aceștia vor plăti pentru un circuit de 5 nopți prețuri începând de la 500 euro / persoană și pentru un city break în Tel Aviv prețuri de la 240 euro de persoană cu biletul de avion și cazarea inclus”, se arată în comunicat.

EXCLUSIV Hotelul Predeal își schimbă proprietarul. Bookingpedia, autorul celei mai mari tranzacții de închiriere de unități rezidențiale în scop hotelier din România, semnează o nouă achiziție CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Hotelul Predeal își schimbă proprietarul. Bookingpedia, autorul celei mai mari tranzacții de închiriere de unități rezidențiale în scop hotelier din România, semnează o nouă achiziție

Românii au la dispoziție peste 80 de zboruri săptămânale care conectează Tel Aviv-ul de București, dar și de alte orașe mari din țară, precum Cluj, Iași, Timișoara și Sibiu. Prețul biletelor de avion începe de la 45 euro / persoană.

Cea mai aglomerată perioada din an pentru călătorii in Israel este în preajma Paștelui Ortodox. Cei mai mulți turiști vin atunci pentru pelerinajul la locurile sfinte.

Pentru turistii care își doresc să evite aglomerația și preturile mari din perioada sărbătorilor religioase, toamna este a doua cea mai bună perioada pentru călătoriile în Țara Sfântă.

viewscnt
Afla mai multe despre
israel
turisti