Peste 80% din locurile de cazare de pe Valea Prahovei sunt ocupate pentru acest weekend

Peste 80% din locurile de cazare de pe Valea Prahovei sunt ocupate pentru acest weekend
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2017

Cele mai multe dintre locurile de cazare din unitățile turistice de pe Valea Prahovei sunt rezervate pentru minivacanța de Rusalii, anunță Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova. Prețurile pentru această perioadă pornesc de la 484 de lei de persoană pentru patru nopți de cazare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit datelor furnizate miercuri de APDT Prahova, Sinaia este cea mai căutată dintre stațiunile de pe Valea Prahovei, iar în medie gradul de ocupare a locurilor de cazare în stațiunile din această zonă este de 80%, scrie News.ro.

”Unele unități de cazare sunt complet ocupate, însă locuri de cazare încă există. Prețurile pornesc de la 484 lei/persoană pentru patru nopți de cazare cu mic dejun inclus și cina barbeque la o pensiune de trei stele, și pot ajunge până la 1000 de lei/persoana- patru nopți de cazare, cu mic dejun inclus la un hotel de patru stele", se arată într-un comunicat al APDT Prahova.

Un bărbat a fost găsit vinovat pentru că a defăimat pe Facebook un activist și a dat ”like” unor comentarii insultătoare CITEȘTE ȘI Un bărbat a fost găsit vinovat pentru că a defăimat pe Facebook un activist și a dat ”like” unor comentarii insultătoare

Conform aceleiași surse, în Câmpina și Breaza pentru minivacanța de Rusalii gradul de ocupare este de peste 60%.

viewscnt
Afla mai multe despre
valea prahovei