Peste 50.000 de turiști sunt așteptați pe litoral în minivacanța de Rusalii. Tarifele variază între 65 și 3.000 de lei

Peste 50.000 de turiști sunt așteptați pe litoral în minivacanța de Rusalii. Tarifele variază între 65 și 3.000 de lei
scris 30 mai 2017

Peste 50.000 de turiști sunt așteptați să vină pe litoralul românesc în minivacanța de Rusalii, iar cele mai căutate stațiuni sunt Mamaia, Vama Veche, Eforie Nord și Venus.Tarifele pentru cei care vor să petreacă la mare câteva zile în această perioadă variază între 65 de lei pentru o noapte, în sudul litoralului, la un hotel de două stele, pentru două persoane, și pot ajunge până la 3.000 de lei pentru un sejur de cinci nopți în apartamentul unui hotel de patru stele, tot pentru două persoane. Unele pachete mai scumpe includ terapii spa, dușuri emoționale, cascade cervicale, saună finlandeză, biosaună și fântână de gheață.

Vicepreședintele Asociației Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, a declarat, luni, corespondentului News.ro, că în minivacanța de Rusalii sunt așteptați pe litoralul românesc peste 50.000 de turiști. Ea a precizat că cele mai căutate stațiuni sunt Mamaia, Vama Veche, Eforie Nord și Venus. “Se anunță un al doilea 1 Mai pentru noi în această minivacanță de Rusalii, ca imagine, ca vizibilitate și încasări”, a declarat Corina Martin.

Hotelierii au pregătit pentru acea perioadă oferte pentru toate buzunarele și pentru cei care doresc să vină pe litoral două zile sau toată minivacanța, oferind și diverse facilități, printre care acces la spa-uri, la piscină sau șezlonguri pentru plajă.

Astfel, la un hotel de patru stele din Mamaia un sejur de trei nopți pentru doi adulți, cu demipensiune, costă 2.169 de lei în cameră dublă standard și 2.406 lei în cameră dublă superioară, în timp ce pentru un apartament, tot pentru trei nopți și două persoane, cu demipensiune, tariful este de 2.526 de lei. Pachetul mai include acces la piscina interioară și saună, fitness, duș emoțional, duș cervical, terapii spa.

EXCLUSIV Ministrul Turismului vrea să înlocuiască frunza din brandul turistic al României cu o oaie. Turoperatorii critică și ironizează intenția CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ministrul Turismului vrea să înlocuiască frunza din brandul turistic al României cu o oaie. Turoperatorii critică și ironizează intenția

La un alt hotel de patru stele din Mamaia prețurile încep de la 443 de lei pe noapte, pentru doi adulți, în cameră dublă standard, continuă cu 485 de lei la camera dublă superioară și ajung până la 557 de lei la garsonieră pe noapte tot pentru doi adulți. Oferta este valabilă pentru sejururi de cel puțin două nopți și include ultra all-inclusive și două șezlonguri de cameră pentru plajă.

Un hotel de trei stele din Mamaia oferă pentru minivacanța de Rusalii camera dublă standard la 143 de lei pe noapte pentru doi adulți, camera dublă standard plus este 165 de lei pe noapte, iar apartamentul costă 275 de lei pe noapte, oferta fiind valabilă tot pentru sejururi de minimum două nopți. Micul dejun este opțional și costă 35 de lei de persoană pe zi, iar copiii cu vârsta până la 14 ani au parte de cazare gratuită fără pat suplimentar.

O altă unitate hotelieră de trei stele oferă camera dublă standard cu vedere la mare la prețul de 181 de lei pe noapte pentru doi adulți, cu mic dejun inclus, iar apartamentul cu vedere la mare costă 269 de lei pe noapte, tot pentru doi adulți și cu micul dejun inclus. Oferta este valabilă pentru sejururi de minimum trei nopți.

Un alt hotel de trei stele din Mamaia și-a stabilit tarifele în funcție de durata sejurului. Astfel, camera dublă pentru un sejur de trei nopți pentru doi adulți costă 630 de lei, iar pentru patru nopți, 820 de lei, fiind inclus și micul dejun în aceste tarife.

La hotelurile de două stele din Mamaia tarifele variază între 100 de lei și 160 de lei, în funcție de durata sejurului și de facilitățile oferite.

În stațiunea Eforie Nord, la o unitate hotelieră de patru stele camera dublă este de 183 de lei pe noapte pentru doi adulți, cu mic dejun inclus, la un alt hotel de aceeași categorie tariful pentru camera dublă este 143 de noapte pentru doi adulți, tot cu mic dejun inclus, iar camera triplă, 187 de lei pe noapte pentru trei adulți. Ofertele sunt valabile pentru sejururi de minimum trei nopți.

Un hotel de trei stele din Eforie Nord oferă pentru minivacanța de Rusalii camera dublă pentru 91 de lei pe noapte, pentru sejururi de minimum trei nopți, iar copiii și adolescenții până în 18 ani au cazare gratuită. La un alt hotel de trei stele din Eforie Nord, prețurile pleacă de la 272 de lei pachet pentru două nopți, pentru doi adulți, cu mic dejun inclus și ajung până la 510 de lei pentru cinci nopți. Tarifele includ acces gratuit la piscina complexului, la mesele de biliard și ping pong.

Pentru hotelurile de două stele din Eforie Nord, turiștii se pot caza de la 66 de lei pe noapte, fără mic dejun și până la 106 lei, pentru o cameră dublă cu balcon.

Și în stațiunile din sudul litoralului există oferte pentru toate buzunarele destinate celor care vor să petreacă aici minivacanța de Rusalii. Un hotel de patru stele din Neptun-Olimp a pregătit pachete în funcție numărul de nopți de cazare sau de tipul camerei. Astfel, tarifele variază de la 780 de lei pentru un sejur de trei nopți, cu demipensiune, pentru un adult în cameră single și 1.260 de lei pentru doi adulți într-o cameră dublă, până la 3.000 de lei pentru un sejur de cinci nopți, cu demipensiune, pentru doi adulți. Tarifele includ și acces la piscine, la șezlong pe plajă, loc de joacă pentru copii, acces gratuit la spa-ul hotelului pentru jacuzii, cascade cervicale, saună finlandeză, biosaună, fântână de gheață.

Tot în Neptun-Olimp, la hotelurile de trei stele, prețurile variază între 77 de lei pentru o cameră dublă, pe zi, pentru două persoane, 132 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus, oferte pentru sejururi de minim trei nopți și până la 153 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus, pentru doi adulți, pentru un sejur de minimum două nopți.

La un hotel de două stele din Neptun-Olimp, camera dublă la etaj costă 65 de lei pe noapte pentru doi adulți și minimum două nopți, în timp ce o altă unitate din aceeași categorie închiriază camera dublă standard cu 130 de lei pe noapte, mic dejun inclus, pentru doi adulți și sejur de cel puțin trei nopți.

Turiștii care aleg un hotel de patru stele din Venus au mai multe opțiuni, acestea mergând de la o cameră dublă pentru doi adulți, pentru un sejur de cel puțin două nopți, pentru 428 de lei pe noapte și până la un apartament cu două dormitoare, pentru doi adulți, sejur de minimum două nopți, pentru 580 de lei, toate ofertele beneficiind de all-inclusive.

La o altă unitate de patru stele din Venus cel mai mic sejur este unul de trei nopți, care costă 600 de lei pentru doi adulți, cu mic dejun inclus, iar cel mai mare, de șase nopți - 1.020 de lei, pentru doi adulți, tot cu mic dejun inclus.

Unitățile de trei stele din Venus încearcă să-și atragă turiști cu prețuri care pleacă de la 84 de lei pentru doi adulți, pentru un sejur de minimum trei nopți și care ajung până la 376 de lei pentru un sejur de patru nopți, pentru doi adulți, fără a fi oferite și servicii de masă.

viewscnt
Afla mai multe despre
litoral
vacanta rusalii