Prima pârtie de schi funcțională în acest sezon pe Valea Prahovei a fost deschisă la Azuga

Prima pârtie de schi funcțională în acest sezon pe Valea Prahovei a fost deschisă la Azuga
scris 24 nov 2018

Prima pârtie de schi funcțională în acest sezon pe Valea Prahovei a fost deschisă, sâmbătă, în stațiunea Azuga și este acoperită cu zăpadă artificială, fiind destinată începătorilor. Pârtia are 110 metri lungime, 20 de metri lățime și este deservită de un baby lift.

Autoritățile din stațiunea prahoveană Azuga au deschis, sâmbătă, prima pârtie de schi funcțională în acest sezon. Este vorba despre pârtia Cazacu începători, cu o lungime de 110 metri și lată de 20 de metri, scrie News.ro.

1 Decembrie scumpește de 4 ori cazarea în Alba Iulia și umple aproape toate hotelurile și pensiunile pe o rază de 100 kilometri CITEȘTE ȘI 1 Decembrie scumpește de 4 ori cazarea în Alba Iulia și umple aproape toate hotelurile și pensiunile pe o rază de 100 kilometri

Administratorul domeniului schiabil din Azuga, Vasile Richea, a declarat pentru News.ro că pârtia este acoperită cu un strat de zăpadă artificială și este deservită de un baby lift, iar primii copii se află deja, sâmbătă dimineață, la schi pe această pârtie.

Totodată, pe alte porțiuni din domeniul schiabil de la Azuga turiștii se pot da cu sania.

"Dacă temperaturile ne vor permite, vom pune în continuare în funcțiune tunurile de zăpadă pentru ca de Sfântul Andrei să deschidem și alte porțiuni ale domeniului schiabil", a spus Vasile Richea.

viewscnt
Afla mai multe despre
azuga
partie schi