Primul hotel Hilton din Brașov, pregătit în fostul sediu BCR din oraș, cumpărat de investitori moldoveni, va fi deschis mai târziu decât termenul avansat inițial

Primul hotel Hilton din Brașov, pregătit în fostul sediu BCR din oraș, cumpărat de investitori moldoveni, va fi deschis mai târziu decât termenul avansat inițial
scris 3 feb 2022

Primul hotel Hilton din Brașov, pregătit să fie amenajat în fostul sediu BCR din oraș, cumpărat la finele anului trecut de investitori moldoveni, va fi deschis mai târziu decât termenul avansat inițial, respectiv în 2024.

Anul trecut era estimat că hotelul va fi deschis în vara anului 2023.

DoubleTree by Hilton Brașov City Centre va deveni primul hotel Hilton din Brașov. Programat în prezent să fie deschis în 2024, facilitățile sale vor include un bar pe acoperiș, un cazinou cu intrare separată, spații pentru reuniuni, precum și un centru de fitness și wellness, anunță însă acum grupul hotelier.

Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

Proprietatea va opera în baza unui acord de gestiune dintre Hilton și Crown Venus Residence Estate.

Anul trecut, compania Venus Crown Residence Estate a cumpărat sediul BCR Brașov din Centrul Civic, anunțând că intenționează să transforme imobilul în hotel. 

Hotelul va fi operat printr-un contract de management cu grupul Hilton, urmând să opereze sub brandul DoubleTree by Hilton Brașov și să aibă circa 150 camere, o investiție de 21 milioane euro.

Securizarea muncii de la distanță CITEȘTE ȘI Securizarea muncii de la distanță

“Am cumpărat în această primăvară de la BCR clădirea și ne angajăm să dezvoltăm un hotel care să depășească așteptările comunității locale și ale oaspeților internaționali. Vom investi în acest proiect în jur de 21 de milioane de euro și contăm mult pe susținerea autorităților locale în tot acest proces. Luăm în considerare și alte investiții majore în Brașov”, a spus atunci Vitalie Său, reprezentant al Venus Crown Residence Estate SRL.

Conform presei locale, Venus Crown Residence Estate este administrată de doi cetățeni moldoveni, Victor Dogot și Serghei Munteanu, și deținută de compania turcească Cons Insaat Turzim.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel
brasov
hilton