România, în topul căutărilor pentru destinațiile balneare

România, în topul căutărilor pentru destinațiile balneare
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2024

Destinațiile balneare de top pentru 2024 au fost dezvăluite într-un sondaj realizat recent de platforma SpaSeekers.com, pe baza datelor de căutare Google, 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

România se află pe primul loc cu o creștere de 233% a căutărilor de călătorii în scopuri balneare. Studiul indică, de asemenea, Franța, China și Canada drept destinații balneare care se remarcă în topul celor mai căutate zece locații, potrivit Rador Radio România.

Ryanair vrea compensații de la Boeing. CEO-ul operatorului, limbaj agresiv CITEȘTE ȘI Ryanair vrea compensații de la Boeing. CEO-ul operatorului, limbaj agresiv

Franța, situată pe locul doi, a înregistrat o creștere cu 120% a căutărilor. Qatarul și Vietnamul se situează pe locul al treilea (creștere cu 85%) pentru cei care caută o destinație mai exotică, în timp ce China și Muntenegru sunt pe locul al cincilea (creștere cu 84%).

Bulgaria și Polonia continuă tendința europeană de a se plasa în primele zece destinații, ambele țări oferind vizitatorilor facilități spa la preț economic pentru vacanțe de lux. Țările europene ocupă mai bine de jumătate din primele 20 de poziții. Malta, Austria, Letonia, Luxemburg și Țările de Jos oferă de asemenea opțiuni pentru cei care caută o vacanță balneară europeană.

Din Asia, destinațiile populare sunt Vietnam, Cambodgia și Thailanda cărora li se adaugă și câteva destinații mai neobișnuite din China și Nepal.

Tunisia este pe locul 10, iar Marocul, o altă țară africană, se află pe locul 13.

viewscnt
Afla mai multe despre
destinații balneare
google