Românii au aglomerat pârtiile de schi din Bulgaria

Românii au aglomerat pârtiile de schi din Bulgaria

Sursa foto: Milan Ljubisavljević / dreamstime.com

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2021

Cererea pentru vacanțe la schi în Bulgaria a crescut după ieșirea țării din lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, spune un turoperator.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cererea pentru vacanțe la schi în Bulgaria a crescut după ieșirea țării din lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, o mare parte dintre turiști făcând rezevări de pe o zi pe alta, arată touroperatorul Hello Holidays, care precizează că vacanța la schi în Bansko costă 19 euro de persoană pe noapte, la un hotel de trei stele cu mic dejun. Compania anunță pentru lunile următoare programe pentru România, Egipt, Dubai, Turcia, Republica Dominicană și Zanzibar.

”Cererea pentru vacanțe la schi în Bulgaria a crescut constant după ieșirea țării din lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, o mare parte dintre turiști făcând rezevări de pe o zi pe alta. Bulgaria este destinația cu care debutează anul turistic 2021 pentru Hello Holidays, în lunile următoare fiind disponibile programe pentru România, Egipt, Dubai, Turcia, Republica Dominicană, Zanzibar”, a anunțat compania, preluată de News.ro.

Cel mai mare IPO al anului - Airbnb a atras 3,5 miliarde de dolari. Evaluare peste așteptări CITEȘTE ȘI Cel mai mare IPO al anului - Airbnb a atras 3,5 miliarde de dolari. Evaluare peste așteptări

Agenția arată că începerea campaniei de imunizare a populației se simte în vânzările companiei, încă din primele zile ale anului fiind făcute mai multe rezervări pentru vacanțe în Dubai, Egipt, Turcia, Grecia și Bulgaria pentru lunile de vară și toamnă.  “Anul a început bine. Apariția vaccinului, care reprezintă soluția ieșirii din pandemie, e mobilizatoare pentru turiști. Oamenii vor să călătorească și fac rezervări cu multe luni înainte”, declară Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

Cele mai multe rezervări pentru Bulgaria au fost făcute, până acum, pentru jumătatea lunii ianuarie și perioada vacanței intersemestriale a elevilor, 30 ianuarie – 7 februarie. Vacanța la schi în Bansko costă 19 euro/persoană/noapte la un hotel de trei stele cu mic dejun și 23 de euro/persoană/noapte, la un hotel de patru stele.

”La cererea turiștilor, oferta poate include și permisul pentru teleferic și echipamentul de schi. În telecabinele dezinfectate periodic au voie numai patru persoane, ori familii de maximum șase persoane. La hoteluri sunt deschise centrele SPA, în care turiștii se pot relaxa după o zi petrecută pe pârtie”, spun reprezentanții companiei. Pentru ceea mai solicitată destinație în ultimele luni, Turcia, programele Hello Holidays încep în februarie.

EXCLUSIV Virgil Călina deschide în România primul hotel Holiday Inn, unul dintre cele mai mari lanțuri hoteliere din lume - FOTO CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Virgil Călina deschide în România primul hotel Holiday Inn, unul dintre cele mai mari lanțuri hoteliere din lume - FOTO

”Circuitelor de Ziua Îndrăgostiților la Istanbul și Comorile Orientului, li s-au adăugat programe noi cu avionul sau cu avionul și autocarul în Capadoccia și Antalya, Coasta Lycia și Antalya, Turcia de Sud - Est, Turcia de Nord - Est, Istanbul – Coasta Mării Negre. Programele au o durată de la șase la 10 zile și costă de la 174 de euro, în perioada de reduceri, activă până la finalul lunii februarie. Pentru testarea cu rapiditate și la un preț negociat până la 1 martie 2021, data stabilită de autoritățile turce pentru accesul cu un test negativ, agenția își îndrumă turiștii spre clincile cu care are parteneriate”, adaugă ei.

Sejururi sau circuite noi în Dubai, Egipt sunt disponibile, din martie, alături de excursiile “O zi cât o vacanță“ în România și Bulgaria și programe în Turcia, România, Serbia, Macedonia de Nord. “Dacă în 2020 am pus accent pe vacanțe în siguranță și ne-am adaptat schimbărilor determinate de pandemie, în 2021, pe lângă vacanțe sigure oferim turiștilor noștri și alte destinații decât cele care ne-au consacrat, Grecia, Turcia. Am mărit portofoliul cu sejururi și circuite în Dubai, Abu Dhabi, Egipt, dar și Maldive, Punta Cana/Republica Domnicană, Zanzibar”, declară directorul de marketing al Hello Holidays.

Și condițiile de plată pentru sejururi și circuite sunt modificate și adaptate situației, astfel că avansul la înscriere este de 10%, a doua tranșă, de 20%, se plătește până la 28 februarie și ultima plătă se face cu 60 de zile înainte de plecare. Agenția Hello Holidays, înființată în urmă cu 14 ani, este organizator de circuite în România și alte 36 de țări din Europa și Asia. Compania are 27 angajați și a realizat în 2020 un volum de vânzări de peste 3,5 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
bulgaria
schi
hotel