Timișoara, în topul celor mai grozave orașe din lume

Timișoara, în topul celor mai grozave orașe din lume
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mar 2023

Orașul Timișoara se află în topul celor mai grozave locuri din lume, alături de orașe precum Barcelona, Napoli sau Washington, într-un clasament al reviztei Time Magazine.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, a anunțat că topul întocmit de revista Time Magazine este pentru acest an, iar printre orașe se regăsește și Timișoara, scrie News.ro.

Ryanair lansează două noi rute spre România CITEȘTE ȘI Ryanair lansează două noi rute spre România

”Timișoara a ajuns oficial în topul celor mai grozave locuri din lume, întocmit pentru anul 2023 de legendara revistă Time Magazine. Se află pe această listă alături de orașe precum Barcelona, Napoli, Washington DC sau destinații precum stațiunea de schi St. Moritz sau Parcul Național Yosemite”, anunță Fritz.

Edilul a adăugat că Timișoara reprezintă, astfel, ”o parte din România frumoasă”.

”Ca timișoreni suntem mândri că orașul nostru a ajuns pe această listă selectă și ne bucurăm să reprezentăm o parte din România frumoasă pe scena internațională”, a precizat Fritz.

Timișoara deține, în acest an, titlul de Capitală Europeană a Culturii.

viewscnt
Afla mai multe despre
time magazine
timișoara