Toate localurile din Madrid - închise

Toate localurile din Madrid - închise
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mar 2020

Primarul orașului Madrid a anunțat vineri că suspendă licențele teraselor din Capitală. José Luis Martínez-Almeida a decretat închiderea barurilor și restaurantelor pentru următoarea perioadă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Edilul a luat decizia ca măsură de prevenție față de răspândirea COVID-19, pentru a evita deplasările inutile și concentrările de persoane, scrie News.ro.

„Rămâneți în case. Este cea mai bună metodă pe care o avem pentru a putea preveni contaminarea și să fie, efectiv, trei săptămâni, și nu mai mult timp”, a spus el.

Actorul Mugur Mihăescu, proprietar a trei PUB-uri: Dacă statul român nu le sprijină în criză, multe baruri și restaurante vor falimenta în 1-3 luni și sute de mii de oameni vor rămâne pe drumuri CITEȘTE ȘI Actorul Mugur Mihăescu, proprietar a trei PUB-uri: Dacă statul român nu le sprijină în criză, multe baruri și restaurante vor falimenta în 1-3 luni și sute de mii de oameni vor rămâne pe drumuri

Cel mai recent bilanț al Spaniei arată aproximativ 4.000 de cazuri de îmbolnăvire și 90 de decese, potrivit TVE.

Toate unitățile de învățământ din țară au fost închise. Patru municipii din Barcelona sunt în carantină.

Președintele Guvernului, Pedro Sánchez, a anunțat joi un pachet de măsuri, între care transferarea a 2,8 miliarde de euro comunităților autonome și suspendarea zborurilor dinspre Italia.

Regii Felipe VI și Letizia au fost testați, după ce în urmă cu câteva zile s-au aflat în Franța, iar rezultatul a fost negativ. Urmând recomandările specialiștilor, regina va renunța la activități pentru o perioadă.

Pandemia de COVID-19 a afectat 140.000 de oameni din peste 120 de țări și a cauzat mai mult de 5.000 de decese.

viewscnt
Afla mai multe despre
madrid
coronavirus