Sagrada Familia - închisă pentru turiști

Sagrada Familia - închisă pentru turiști
scris 13 mar 2020

Catedrala Sagrada Familia din Barcelona nu va mai primi vizitatori începând de vineri și își va întrerupe construcția ca măsură de precauție, cu scopul de a limita răspândirea noului coronavirus, scrie Reuters.

Construită de arhitectul Antoni Gaudi, una dintre principalele atracții turistice spaniole va continua să oficieze slujbe, a arată în comunicat.

Autoritățile spaniole au anunțat joi că bilanțul deceselor cauzate de Covid-19 este de 86, iar numărul cazurilor de infectare a depășit 3.000, scrie News.ro

Tranzacție surpriză: Miliardarul belgian Marc Coucke, acționar la cluburi de fotbal și câștigător al show-ului TV MasterChef, semnează o nouă achiziție în România CITEȘTE ȘI Tranzacție surpriză: Miliardarul belgian Marc Coucke, acționar la cluburi de fotbal și câștigător al show-ului TV MasterChef, semnează o nouă achiziție în România

Prim-ministrul Pedro Sánchez a declarat într-o conferință de presă susținută la Palatul Moncloa că Executivul va acorda 2,8 miliarde de euro comunităților autonome, în principal, pentru sănătate. În plus, din 16 martie, zborurile dinspre Italia - cea mai afectată țară din Europa - vor fi suspendate.

viewscnt
Afla mai multe despre
sagrada familia
barcelona