VIDEO Platforma Airbnb lansează oferte turistice în compania animalelor

VIDEO Platforma Airbnb lansează oferte turistice în compania animalelor
scris 4 oct 2019

Servirea ceaiului alături de o alpaca în Marea Britanie, surf cu câini din rasa Corgi la Miami sau observarea vulpilor polare în Islanda, acestea sunt câteva dintre ofertele disponibile în cadrul serviciului ''Animals'', lansat joi de platforma americană Airbnb, potrivit AFP.

Compania cu sediul în California, specializată în închirierea locuințelor în scop turistic între persoane fizice, a pus la dispoziția utilizatorilor săi 1.000 de activități contra-cost în compania animalelor, propuse de terți colaboratori din lumea întreagă. Jumătate dintre aceste experiențe figurau deja pe site înainte de lansarea noii categorii, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Toate hotelurile din România ale lituanienilor de la Apex Alliance - scoase la vânzare după deschidere. Primul pe listă, Hiltonul abia inaugurat în aeroportul Otopeni. În acționariat - cel mai bogat om din statul baltic CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Toate hotelurile din România ale lituanienilor de la Apex Alliance - scoase la vânzare după deschidere. Primul pe listă, Hiltonul abia inaugurat în aeroportul Otopeni. În acționariat - cel mai bogat om din statul baltic

Airbnb garantează că toate aceste "experiențe" respectă mediul și animalele. În parteneriat cu ONG-ul World Animal Protection, platforma a stabilit o cartă ce conține reguli stricte pentru protecția animalelor.

Compania a promis totodată că nu va oferi niciodată pe platforma sa activități care propun îmbrățișarea delfinilor sau plimbări pe spatele elefanților, deosebit de traumatizante pentru aceste mamifere.

viewscnt
Afla mai multe despre
airbnb
turism
animale