VIDEO Prima TV: Războiul i-a prins în vacanță

VIDEO Prima TV: Războiul i-a prins în vacanță
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2022

Războiul din Ucraina i-a prins într-o vacanță în Egipt, însă cuvântul concediu este departe de realitatea pe care o trăiesc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Familiile de ucraineni care erau plecate din țară în momentul începerii invaziei rusesti, sunt acum nevoite să rămână în hoteluri. Cazați alături de ei sunt si cetățeni ruși, arată Prima TV.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Războiul i-a prins pe plajele din Egipt, însă nu se pot gândi decât la ce este acasă. În complexul turistic sunt si familii de ruși. Asa că se evită unii pe ceilalți….

Nici rușii și nici ucrainenii nu se pot întoarce în țările lor, așa că rămân la hoteluri pe cheltuiala agențiilor de turism. Deocamdată nu se știe cât timp vor sta acolo. Unii dintre turiștii ruși au încercat să le explice ucrainenilor că ei nu sunt vinovați pentru deciziile politicienilor…

viewscnt
Afla mai multe despre
razboi
vacanta
egipt