VIDEO Prima TV: Stațiunile de pe litoral trag obloanele

VIDEO Prima TV: Stațiunile de pe litoral trag obloanele
scris 4 sep 2021

Cu toate că ne aflăm în plin program Litoralul pentru Toți, patronii din Mamaia incep sa traga obloanele si să-și închidă afacerile. Rând pe rând, terasele, restaurantele, beachbarurile și unele hoteluri își închid porțile. O parte dintre adminstratorii de plaja au strâns deja șezlongurile de pe plajele din stațiunea Mamaia.

Septembrie la mare este o experiență relaxantă pentru cei care nu agrează aglomerația și căldura excesivă însă afaceristii de pe Litoral spun că nu mai rentează să țină afacerile deschise. Plaja s-a golit, așa că șezlongurile sunt adunate și depozitate pentru iarnă, până la anul viitor, arată Prima TV.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Soarele nu mai dogorește ca în vârf de sezon, prețurile sunt mai mici, iar plajele mai aerisite. Vânzătorii de porumb și de gogoși simt falimentul imediat.

Nici patronii de terase nu stau mai bine.

Turiștii nu par să fie deranjați că fac plajă printre șezlonguri sau umbrele strânse care așteaptă să fie încărcate. Ori că unele terase s-au închis. Se bucură din plin de vremea frumoasă și de temperaturile ridicate.

Doar hotelurile mai rămân deschise. Cele mai multe se vor închide, însă, în a doua jumătate a lunii.

viewscnt
Afla mai multe despre
litoral
mamaia