UPC România a numit un nou Director al diviziei Business

UPC România a numit un nou Director al diviziei Business

Marius Motofei-Radu

scris 27 feb 2018

Marius Motofei-Radu, în prezent Head of UPC CEE B2B Product & Marcom, va prelua funcția de Director al diviziei Business a UPC România, urmând a-l înlocui pe Bogdan Nițu.

Marius Motofei-Radu va fi responsabil pentru dezvoltarea și implementarea strategiei comerciale a diviziei B2B a UPC România.

Marius Motofei-Radu s-a alăturat echipei B2B a UPC România în anul 2012 în funcția de Manager Dezvoltare Produse, iar din 2017 a preluat responsabilitatea diviziilor Product & Marcom B2B pentru întreaga regiune CEE (România, Polonia, Ungaria, Cehia & Slovacia).

Apple va lansa în acest an trei smartphone-uri noi, între care cel mai mare iPhone din istorie CITEȘTE ȘI Apple va lansa în acest an trei smartphone-uri noi, între care cel mai mare iPhone din istorie

Înainte de a se alătura echipei UPC, Marius Motofei-Radu a fost director de vânzări în cadrul Corporater Norvegia, director de vânzări la Matricia Solution și CEMEA Development Manager în cadrul Grupului Gecad Technologies. Este absolvent MBA al Ottawa University CA, cu dublă specializare în marketing și finanțe.

UPC Business oferă soluții complexe de comunicații pentru companiile care doresc conexiuni stabile de mare vitezã, în mai multe localitãți din țarã sau în mai multe sedii din același oraș. Rețeaua acoperă cele mai importante orașe din România, incluzând: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Iași. 

Divizia UPC Business este prezentă în 12 țări din Europa: Olanda, Austria, Belgia, Marea Britanie, Germania, Elveția, Irlanda, Polonia, Cehia, Slovacia, România și Ungaria.

viewscnt
Afla mai multe despre
marius motofei-radu
upc romania