Austria anunță amenzile masive cu care va impune vaccinarea obligatorie

Austria anunță amenzile masive cu care va impune vaccinarea obligatorie
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 dec 2021

Cine nu este vaccinat împotriva Covid-19 până pe 15 martie va trebui să plătească o amendă de 600 de euro la fiecare trei luni, conform proiectului de lege din Austria privind vaccinarea obligatorie. Legea ar trebui să se aplice tuturor persoanelor care locuiesc în Austria începând cu 1 februarie 2022, transmite Kurier.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Amenda poate ajunge până la 600 de euro și și poate fi aplicată la fiecare trei luni. Astfel, o persoană nevaccinată poate plăti 2.400 de euro pe an, scrie g4media.ro.

Consiliul Concurenței a declanșat o nouă investigație pe piața medicamentelor. Inspecții inopinate, suspiciuni legate de prescrieri favorizante de medicamente UPDATE Reacția companiei CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței a declanșat o nouă investigație pe piața medicamentelor. Inspecții inopinate, suspiciuni legate de prescrieri favorizante de medicamente UPDATE Reacția companiei

La fiecare trei luni, persoanele care nu au respectat vaccinarea obligatorie ar trebui să fie informate prin scrisoare că vaccinarea trebuie făcută până la următorul termen limită. Persoanele nevaccinate ar trebui să primească prima scrisoare până pe 15 februarie.

Conform draftului de lege, vaccinarea va fi obligatorie pentru toate persoanele peste 14 ani. Sunt recunoscute vaccinurile de la BioNtech / Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson & Johnson.

viewscnt
Afla mai multe despre
vaccinare obligatorie
amenda
austria