Autoritățile din Bulgaria au reluat prelucrarea electronică a datelor la frontiera româno-bulgară

Autoritățile din Bulgaria au reluat prelucrarea electronică a datelor la frontiera româno-bulgară
scris 10 apr 2018

Prelucrarea electronică a datelor la eliberarea vinietelor de călătorie a fost reluată de autoritățile din Bulgaria, marți dimineață, în toate punctele de frontieră româno-bulgare, a declarat, pentru Agerpres, șeful ITPF Giurgiu, Nicu Răboj.

Exporturile României au urcat în februarie cu 7,6%, iar importurile au avansat cu 10,7%. Deficitul comercial a crescut cu 35,4%, la 882,5 milioane euro CITEȘTE ȘI Exporturile României au urcat în februarie cu 7,6%, iar importurile au avansat cu 10,7%. Deficitul comercial a crescut cu 35,4%, la 882,5 milioane euro

"Autoritățile de frontieră bulgare ne-au informat, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, că în perioada 8 -10 aprilie, în toate punctele de trecere a frontierei bulgare prelucrarea informațiilor privind taxele pentru vinietă se va efectua manual. În această perioadă, software-ul 'Taxe de drum și regim de autorizare', parte a sistemului vamal bulgar, nu a funcționat automat din cauza demersurilor și acțiunilor tehnice necesare întreținerii acestui program. În toate punctele de frontieră ale Republicii Bulgaria, pentru perioada menționată, taxele au fost achitate cash. În această dimineață, la orele 8,00, prelucrarea electronică a datelor a fost reluată", a spus șeful ITPF Giurgiu.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
vinieta
bulgaria