Bulgaria prelungește termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru proiectul centralei nucleare de la Belene

Bulgaria prelungește termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru proiectul centralei nucleare de la Belene
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mar 2020

Bulgaria a decis să acorde mai mult timp investitorilor pentru ca aceștia să depună oferte angajante pentru proiectul centralei nucleare de la Belene, după ce măsurile introduse de autoritățile de la Sofia în contextul pandemiei de coronavirus au limitat accesul investitorilor la camera de date, a declarat duminică ministrul Energiei, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform calendarului inițial cei cinci investitori selectați pe lista scurtă, Rosatom (Rusia), CNNC (China), Korea Hydro & Nuclear Power Co (Coreea de Sud), General Electric și Framatome, o subsidiară a EDF, trebuiau să depună oferte angajante pentru acest proiect estimat la 10 miliarde de euro până la finele lunii aprilie, scrie Agerpres.

Ungaria suspendă plata creditelor pentru populație și companii. Plus toate taxele către stat în anumite domenii CITEȘTE ȘI Ungaria suspendă plata creditelor pentru populație și companii. Plus toate taxele către stat în anumite domenii

Cu ajutorul celor două reactoare de 1.000 de megavați de la Belene, Bulgaria dorește să înlocuiască patru vechi unități nucleare de producție sovietică ale centralei de la Kozlodui, închise în urmă cu peste un deceniu din cauza temerilor privind securitatea.

viewscnt
Afla mai multe despre
belene
bulgaria