Ciucă, reacție după anunțul lui Vladimir Putin: Am luat act cu îngrijorare de declarațiile referitoare la mobilizarea parțială a armatei Federației Ruse

Ciucă, reacție după anunțul lui Vladimir Putin: Am luat act cu îngrijorare de declarațiile referitoare la mobilizarea parțială a armatei Federației Ruse
scris 21 sep 2022

Premierul Ciucă a declarat că a luat act cu îngrijorare de declrațiile referitoare la mobilizarea parțială a armatei Federației Ruse și la desfășurarea așa-zidelor referendumuri privind regiunile ocupate dion Ucraina, dar România își menține atitudinea echilibrată și va continua să analizeze cu calm evoluția situației împreună cu aliații săi. 

”Ne menținem atitudinea echilibrată și vom continua să analizăm cu calm evoluția situației împreună cu aliații noștri”, a spus șeful Executivului, precizând că își exprimă speranța ca situația în zona de conflict să nu escaladeze. 

Republica Moldova caută alternative la gazele rusești CITEȘTE ȘI Republica Moldova caută alternative la gazele rusești

”Azi e Ziua Internațională a Păcii și în loc să o celebrăm cum se cuvine, din păcate în această dimineață am luat act de declarațiile președintelui Putin, am luat act cu îngrijorare, referitoare la mobilizarea parțială a armatei Federației Ruse și la desfășurarea așa-zidelor referendumuri”, a spus premierul în ședința de Guvern, citat de News.ro.

El a continuat: ”Ne menținem atitudinea echilibrată și vom continua să analizăm cu calm evoluția situației împreună cu aliații noștri din NATO și partenerii din UE. Îmi exprim totodată speranța ca situația în zona de conflict să nu escaladeze”. 

EXCLUSIV Mediapost Hit Mail, controlată de Poșta Franceză, intră pe piața românească a automatizării voucherelor și cardurilor cadou digitale. Business estimat la 20 milioane euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Mediapost Hit Mail, controlată de Poșta Franceză, intră pe piața românească a automatizării voucherelor și cardurilor cadou digitale. Business estimat la 20 milioane euro

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat miercuri mobilizarea parțială în Rusia, potrivit BBC. Putin a avertizat că Rusia va folosi toate mijloacele pe care le are la îndemână, adăugând că aceia care încearcă să utilizeze șantajul nuclear împotriva Rusiei vor descoperi că lucrurile se pot întoarce împotriva lor. „Nu blufez”, a spus el.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
rusia
mobilizare
ciuca
ingrijorare