Dmitri Medvedev: Republica Moldova se poate alătura UE prin crearea unei noi ”Românii Mari”

Dmitri Medvedev: Republica Moldova se poate alătura UE prin crearea unei noi ”Românii Mari”
scris 26 iun 2022

Aderarea Moldovei la UE este posibilă, nu direct, ci prin crearea „noii Românii Mari”, a spus vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, conform Tass.

„Moldova a intrat în coada lungă de aderare la UE, întinsă de-a lungul deceniilor. Bon voyage! Dar [ei] vor mai devreme! De aceea, există o altă modalitate de a obține aderarea la UE: crearea unei noi Românii Mari ”, a spus politicianul pe canalul său Telegram, răspunzând unei întrebări a TASS cu privire la cât de curând ar putea avea loc aderarea Republicii Moldova la Uniune, scrie News.ro

Samsung are un nou senzor foto de 200MP pentru smartphone-uri CITEȘTE ȘI Samsung are un nou senzor foto de 200MP pentru smartphone-uri

El a menționat că „politicienii români dansează politic în cerc în jurul Moldovei” de multă vreme. Astăzi, acest lucru se întâmplă la propriu, a subliniat el.

"Prima ședință comună a Parlamentelor moldovean și român a fost finalizată de parlamentarii care dansau ținându-se de mână. A părut destul de amuzant", a spus Medvedev.

„Cu toate acestea, consecințele pot fi mult mai puțin amuzante”, a conchis el.

viewscnt
Afla mai multe despre
dmitri medvedev
moldova