Dmitri Medvedev: Republica Moldova se poate alătura UE prin crearea unei noi ”Românii Mari”

Dmitri Medvedev: Republica Moldova se poate alătura UE prin crearea unei noi ”Românii Mari”
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iun 2022

Aderarea Moldovei la UE este posibilă, nu direct, ci prin crearea „noii Românii Mari”, a spus vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, conform Tass.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

„Moldova a intrat în coada lungă de aderare la UE, întinsă de-a lungul deceniilor. Bon voyage! Dar [ei] vor mai devreme! De aceea, există o altă modalitate de a obține aderarea la UE: crearea unei noi Românii Mari ”, a spus politicianul pe canalul său Telegram, răspunzând unei întrebări a TASS cu privire la cât de curând ar putea avea loc aderarea Republicii Moldova la Uniune, scrie News.ro

Samsung are un nou senzor foto de 200MP pentru smartphone-uri CITEȘTE ȘI Samsung are un nou senzor foto de 200MP pentru smartphone-uri

El a menționat că „politicienii români dansează politic în cerc în jurul Moldovei” de multă vreme. Astăzi, acest lucru se întâmplă la propriu, a subliniat el.

"Prima ședință comună a Parlamentelor moldovean și român a fost finalizată de parlamentarii care dansau ținându-se de mână. A părut destul de amuzant", a spus Medvedev.

„Cu toate acestea, consecințele pot fi mult mai puțin amuzante”, a conchis el.

viewscnt
Afla mai multe despre
dmitri medvedev
moldova