VIDEO Televiziunea de stat din Grecia ironizată că ar da sfaturi despre cum să furi benzina din rezervorul mașinilor

VIDEO Televiziunea de stat din Grecia ironizată că ar da sfaturi despre cum să furi benzina din rezervorul mașinilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iun 2022

O emisiune a televiziunii de stat din Grecia prezentată public ca explicând telespectatorilor cum să fure benzina din mașini, în contextul în care prețul combustibilului a crescut vertiginos, a stârnit critici și ironii, potrivit The Guardian.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Nu este ceva teribil de complicat… nici măcar nu aveți nevoie de un tub special, chiar și un furtun pentru balcoane este suficient”, este indicat explicând reporterul postului, Costas Stamou, în timpul emisiunii de știri matinale Syndeseis, difuzată de ERT.

MedLife semnează o nouă tranzacție CITEȘTE ȘI MedLife semnează o nouă tranzacție

După ce demonstrează metoda, un mecanic auto arată apoi unde poate fi străpuns rezervorul de combustibil al unei mașini pentru a fura carburantul, arată G4Media.ro.

„Sunteți în toate mințile? Le dați oamenilor sfaturi despre cum să fure benzină?”, a comentat un utilizator pe Twitter. Un altul a glumit: „După tutorialul despre două moduri de a fura cu ușurință benzină, ERT pregătește acum noi îndrumare despre cum să deschizi lacăte și să furi portofele”.

Un videoclip mixat de site-ul satiric grec Luben fusese vizionat de peste 170.000 de ori până joi. Alte 32.500 de persoane au văzut segmentul original pe Twitter.

Prețurile la carburanți au crescut constant în Grecia în ultimele luni, miercuri, la Atena, prețul mediu al benzinei simple fără plumb depășind 2,37 euro pe litru, iar în Rodos și în insulele învecinate, peste 2,50 euro.

Autoritățile grecești au rezistat solicitărilor de reducere a taxelor la carburanți, optând în schimb pentru subvenții de 30-50 de euro pentru proprietarii de mașini și motociclete cu venituri mici.

Rata anuală a inflației în Grecia a ajuns la 11,3% în luna mai, un record al ultimilor 29 de ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
rezervor
benzina