Elon Musk a promis antene Starlink suplimentare Ucrainei

Elon Musk a promis antene Starlink suplimentare Ucrainei
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mar 2022

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, anunță că a vorbit cu Elon Mask, iar Ucraina va primi un alt lot de sisteme Starlink săptămâna viitoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro: Energy Road - Energie la tine acasă. Parteneri: FPPG
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Anunțul a fost făcut pe Twitter de către președintele din Ucraina, scrie News.ro

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

”Am vorbit cu Elon Musk. Îi sunt recunoscător pentru că a sprijinit Ucraina cu cuvinte și fapte. Săptămâna viitoare vom primi un alt lot de sisteme Starlink pentru orașele distruse”, a anunțat Zelenski. 

Acesta a precizat că a discutat cu șeful SpaceX ”posibile proiecte spațiale”. 

”Dar despre asta voi vorbi după război”, a mai afirmat Zelenski. 

Grupul SpaceX a activat, în 27 februarie, serviciul de Internet prin satelit Starlink în Ucraina, iar societatea a trimis echipamente în țara invadată de Rusia. Acestea au ajuns marți la destinație. 

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

Între timp, miliardarul Elon Musk a postat pe rețelele sociale mai multe mesaje de susținere pentru Ucraina. De asemenea, el și-a arătat simpatia față de ”marele popor rus care nu își dorește asta”. 

În 3 martie, Musk avertiza, pe Twitter, că ”Starlink este singurul sistem de comunicații non-rus care încă funcționează în unele părți ale Ucrainei, așa că probabilitatea de a fi vizat este mare”. 

”Vă rugăm să utilizați cu prudență”, a transmis miliardarul.  

viewscnt
Afla mai multe despre
starlink
zelenski
elon musk