Grecia impune un impozit suplimentar multinaționalelor

Grecia impune un impozit suplimentar multinaționalelor
Thomas Dincă
Thomas Dincă
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 feb 2024

Guvernul elen va impune un impozit suplimentar de 15% companiilor multinaționale și filialelor care operează în Grecia, cu venituri anuale care depășesc 750 de milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Proiectul de lege redactat în acest sens va fi înaintat Parlamentului în primele 10 zile ale lunii martie.

Kievul se plânge că jumătate din armamentul promis este livrat cu întârziere. ”Pierdem oameni, pierdem teritorii” CITEȘTE ȘI Kievul se plânge că jumătate din armamentul promis este livrat cu întârziere. ”Pierdem oameni, pierdem teritorii”

În Grecia există 19 grupuri de afaceri grecești și 900-950 de filiale ale unor grupuri străine care au depășit 750 de milioane de euro în cifra de afaceri consolidată, în cel puțin doi din ultimii patru ani.

Noul sistem impune un nivel minim global de impozitare, cu o cotă de 15% pentru companiile multinaționale și grupurile mari.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
impozit