H&M suspendă vânzările în Rusia

H&M suspendă vânzările în Rusia
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 2 mar 2022

Retailerul suedez de haine și accesorii H&M, al doilea mare retailer de modă din lume, suspendă temporar vânzările în Rusia, pe fondul războiului declanșat de stat împotriva Ucrainei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Grupul H&M este profund îngrijorat de evoluțiile tragice din Ucraina și este alături de toți oamenii care suferă. Grupul H&M a decis să întrerupă temporar toate vânzările în Rusia. Magazinele din Ucraina au fost deja închise temporar din cauza siguranței clienților și a colegilor”, transmite compania.

H&M precizează că situația este monitorizată și evaluată în permanență. Reprezentanții companiei sunt în dialog cu toate părțile interesate relevante.

Războiul din Ucraina taie din avântul magazinelor online, inclusiv în România. Trend întrerupt brusc CITEȘTE ȘI Războiul din Ucraina taie din avântul magazinelor online, inclusiv în România. Trend întrerupt brusc

Cu sediul la Stockholm, H&M este al doilea mare retailer de modă la nivel global, după grupul spaniol Inditex, având operațiuni în 74 de țări și o rețea de aproximativ 4.800 de magazine.

Grupul suedez și-a majorat afacerile din România în prima jumătate a anului fiscal 2021, după o revenire puternică a vânzărilor în trimestrul al doilea, în pofida reducerii numărului de magazine din rețeaua locală.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
h&m rusia
vanzari suspendate
invazie ucraina
razboi rusia ucraina