IKEA se extinde și în alte țări vecine României

IKEA se extinde și în alte țări vecine României
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 13 iun 2017
Retailerul suedez IKEA va deschide, pe 10 august, primul său magazin în Serbia, a anunțat Stefan Vanoverbeke, directorul companiei pentru sud-estul Europei, într-un interviu pentru publicația locală Blic.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția pentru construcția și amenajarea magazinului din Bubanj Potok, o zonă suburbană din sudul Serbiei, depășește 80 de milioane de euro. Compania a angajat deja aproape 250 de persoane pentru noul magazin și intenționează să ajungă la peste 400 de angajați până la deschiderea acestuia.

Ulterior, compania va deschide un magazin și în capitala Serbiei, Belgrad. În Europa de Sud-Est, IKEA mai are magazine în România, Croația și Bulgaria.

VIDEO&FOTO Alain Delon a aflat la Cluj că românii își comandau în regimul comunist un \ CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Alain Delon a aflat la Cluj că românii își comandau în regimul comunist un "alendelon" la croitor

“După Belgrad, vom deschide magazine în Zagreb și primul magazin din Ljubljana. Până în 2025, vrem să avem, în total, 13 magazine în regiune”, spune Vanoverbeke.

În România, grupul suedez a deschis în 2007 primul și singurul magazin în nordul Bucureștiului, în zona comercială Băneasa. Al doilea magazin din Capitală va fi construit în zona Bulevardului Theodor Pallady și va fi deschis, cel mai probabil, anul viitor.

Următoarele magazine Ikea vor fi deschise în Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca, retailerul căutând la acest moment terenuri în zonă. Ikea estimează că aceste magazine ar putea fi deschise în 2020-2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea
mobila
magazin
regiune
serbia