Kremlinul admite că acordul nuclear din care SUA vor să se retragă are probleme

Kremlinul admite că acordul nuclear din care SUA vor să se retragă are probleme
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 oct 2018

Kremlinul a comunicat marți că acordul nuclear din care Washingtonul vrea să se retragă are puncte slabe, dar nu este de acord cu abordarea periculoasă a SUA de se retrage fără a propune o alternativă, scrie Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rusia a precizat luni că va fi nevoită să răspundă pe măsură pentru a reinstaura echilibrul militar cu Statele Unite dacă Donald Trump chiar va retrage SUA din acordul nuclear și va dezvolta noi rachete, scrie News.ro.

Președintele rus, Vladimir Putin, va discuta despre această problemă marți la Moscova cu consilierul pe securitate națională al lui Trump, John Bolton.

Piața de e-commerce ajunge la 3,6 miliarde de euro. Din decembrie, românii pot cumpăra online din străinătate fără restricții de cetățenie sau domiciliu CITEȘTE ȘI Piața de e-commerce ajunge la 3,6 miliarde de euro. Din decembrie, românii pot cumpăra online din străinătate fără restricții de cetățenie sau domiciliu

Dmitry Peskov a declarat că se așteaptă ca Bolton să explice decizia SUA.

„Bineînțeles că există puncte slabe, dar să distrugi acordul fără planuri pentru ceva nou, este ceva ce nu apreciem”, a declarat Peskov.

viewscnt
Afla mai multe despre
kremlin
sua
acord nuclear