L'Oreal închide temporar magazinele proprii și site-urile de comerț electronic din Rusia

L'Oreal închide temporar magazinele proprii și site-urile de comerț electronic din Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mar 2022

Gigantul de cosmetice L'Oreal își va închide temporar propriile magazine și ghișeele operate direct din magazinele universale din Rusia, precum și site-urile sale de comerț electronic din țară, a anunțat compania, invocând invazia Rusiei în Ucraina, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Condamnăm ferm invazia rusă și războiul din Ucraina, care provoacă atât de multă suferință poporului ucrainean”, a spus compania franceză într-un comunicat.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

Cea mai mare companie de cosmetice din lume a declarat, de asemenea, că va suspenda toate investițiile industriale și din media națională din Rusia și va lua în considerare măsuri suplimentare, încercând să aibă grijă de cei 2.200 de angajați ai săi din țară, scrie News.ro.

L’Oreal are 326 de angajați ucraineni, dintre care majoritatea rămân în țara lor, în ceea ce a spus că sunt ”condiții din ce în ce mai insuportabile”.

”Suntem îngrijorați pentru ei și ne temem pentru siguranța lor”, a adăugat compania.

Grupul donează 5 milioane de euro organizațiilor de ajutor internaționale și regionale, precum și agențiilor Națiunilor Unite care furnizează ajutor umanitar.

viewscnt
Afla mai multe despre
l'oreal
rusia