Adidas a anunțat suspendarea activităților sale din Rusia

Adidas a anunțat suspendarea activităților sale din Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mar 2022

Compania germană de echipament sportiv Adidas a suspendat activităților sale în Rusia, după decizii similare luate deja de rivalii Nike și Puma.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Am decis să suspendăm operațiunile magazinelor și site-ului nostru de comerț electronic din Rusia până la noi ordine", a anunțat compania, luni seară, relatează lefigaro.fr.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Totuși, grupul va continua să-și plătească angajații de la fața locului, scrie News.ro.

Adidas are, într-o zonă care cuprinde Rusia și Comunitatea Statelor Independente (CSI), inclusiv Ucraina, în jur de 500 de magazine proprii, din cele aproape 2.200 la nivel mondial și are aproape 7.000 de angajați acolo, potrivit datelor comunicate AFP.

Adidas a anunțat, la 1 martie, că și-a suspendat parteneriatul cu Federația Rusă de Fotbal, care data din 2008.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

"Monitorim situația foarte îndeaproape și vom lua noi decizii de afaceri dacă este necesar”, a precizat compania.

viewscnt
Afla mai multe despre
adidas
rusia